od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chiiiiiiiiiii

ajoooj sonja.:)
ako sa ti dari v chudnutii??:):)
ja som si dala tak schuti keksicky dnes,ze som to asi pokazila tak idem zas odznovu chichihc::)

chiiiiiiiiiii

ahojte kočandyy.::):)
Takze chcela by som pozdravit aj soniqu a privittat ju teda medzi nami tak ahoj::):))
lianka.. ja som akurat dopapala bebe dobrre eaano,som sa vratila z prednasky a som sa musela ukludnit hheeh:)
autoskola ma este len caka tak som zvedava akot o dopadne ale mam obavy ze nie moc slavnosstne:)
ztak dajte vediet zenickyyy.:):):)

sonija

ahojte babenky moje
lianka este som ta zastihla ci uz asi nie??:)ako sa mate??ja sa mam dnes celkom vo forme,zvldam dnik,ovladam sa,a nejako mi sladke nechyba:)co ja bez sladkeho je co povedat :))
vlastne nie..klamala by som
2krat som mala v ruke cokoladku...
ale odlozila som ju zakazdym. radsej sa ani v obyvacke nezdrzujem:)lebo sa nezdrzim

lianka

ahojte kočandy ;0)ako sa dnes mate,hmm?behla som sem teraz,lebo prave som prisla zo skoly a mam chvilku cas,neskor asi nebudem moct;0(chiiiiiiiiiiii...napis ako autoskola..;0)a qiulka a chiiiiiiiiii...no co dieta,pokracuje?;0)ja som mala dnes straaaaasnu chut na sladke-dala som si deli,idem teraz polievocku papat;0)

chiiiiiiiiiii

No jasneee mjojaa vsak ti tu este nepaisem predtym alebo potom a uzi si randicko, a krasne snicky tui prajem cmuk:)