ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))
sklamany/a laskou? napis sem
nejak nam diskusia upada..az som sa zlakla....ci uz ste vsetci stastne zalubeny ? :)
riuska - ked nechce tak nechce..neboj nejak bolo nejak bude :) a ako sa vravi klin sa klinom vybija :) mozno si zatial pred kazdym utiekla a schovavala sa ale raz pride taky ktory ti nedovoli nikam utiect a nespomenies si uz na tohoto...ja viem ze sa mi to lahko hovori ale keby to tak nebolo,nebolo by dnes tolko stastnych parov na svete :) trosku optimizmu naber a vítaj kazdy novy den s otvorenou narucou..hned bude vsetko krajsie :)
..tak to by som teda chcela vediet, ako sa da na sklamanie zvyknut.. jedine, ak prestanes v nieco dufat resp verit, potom ta to uz nemoze ani sklamat, lebo nema co.. ale taky zivot by sa mi zdal strasne smutny.. a este.. laska nedokaze sklamat, su to iba ludia, co nas sklamu.. HEUREKA: no ja by som si to velmi rada rovnako doriesila, ze ist s nim von a uvedomit si.. neviem, ci si to totizto dokazem uvedomit bez priameho kontaktu s nim, problem je, ze on nie je schopny ani po dvoch rokoch sa so mnou stretnut.. sice mi to slubil, ale neviem.. asi to boli iba slova.. my sme sa od jeho poslednej sms vobec nevideli.. :( a mna to teda pekne nici.. stale.. :(
....na to si nezvyknes nikdy..myslis si,ze si pripraveny,ze ta uz nic nemoze zaskocit,prekvapit...ale nie je to tak..
riuska - no to uplne chapem...aj mne sa to stalo pred tromi rokmi a asi dva roky tiez som sa toho nevedela nijako zbavit...vedela som ze uz natom nic nezmenim a stretnutia s nim som sa velmi bala pretoze som sa obavala toho ze by som sa zalubila este viac...ale jedneho dna som ho uplne necakane..fakt ked som v to uz vobec nedufala a ani v najmensom s tym neratala, stretla a v ten den som bola z neho zase raz mimo...potom mi pisal ci sa s nim nestretnem a ja som suhlasila ale brala som to vsetko s rezervou...a vies aku otazku som si tam vonku polozila? to tohoto cloveka som ja tolko lubila?a co som na nom takeho videla? kde som mala oci a hlavne rozum? ako krasny bol ako vzdy ale proste konecne som vytriezvela...potrebovala som to velmi..tak dufam ze aj tebe sa nanho podari zabudnut a ak to inak nepojde tak nech ti ho niekto alebo nieco privedie do cesty :)
heureka- mas pravdu, je to od neho zbabele, ale predstav si, ze uz su tomu skoro dva roky a ja sa cez to stale neviem preniest.. vzdy, ked stretnem nniekoho zaujimaveho, zdupkam skor, nez sa dotycny stihne nadychnut :) takto asi tu svoju polovicku nenajdem :)) ale co uz, kym nemam vyriesenu minulost, nemozem zacat nieco ine.. aj ked vlastne, on to ma asi uz davno skoncene a len ja sa trapim.. ale neviem ho prinutit, aby sa so mnou stretol.. iba som sa mu chcela pozriet do oci.. nic viac :( no..neviem, co mam robit..
envy no vidis, po ostatnyh strankach je to super, tak sa z toho tes, si mlada, slobodna, raz ked sa vydas, uz nebudes mat taku slobodu a tolko casu na seba, zatial to vyuzi. Bud vdacna, za ten cas co stravite spolu. A ver, ze nie je dobre byt spolu ani kazdy den. Ani mne by to neprekazalo s mojim, ale takto je to mozno aj na nieco dobre. Ale jedine co sa mi nepozdava je to, ze ked povie, kedy pride, tak zvykne meskat aj hodinu, o tom by si sa s nim mala porozpravat. Je dobre, ked sa chlapec snazi postavit na vlastne nohy, ale zase aby nezacal byt uplny workoholik. Ale to hadam nie. A zase ked si zaklada vlastnu firmu, mozes sa od neho co- to priucit:-))
Soraja. hej, inak je vsetko ok , mame sa velmi radi a dokonca sem-tam prehodime slovicko o nasej (spolocnej) buducnosti, ale tak odlahcene :) myslim,ze si musim zvyknut, ze som vo veku, ked mam po boku muza, ktory sa snazi stat na svojich nohach a nieco dokazat sam, ze to uz nie je len studentik, co si , ak mu dojdu peniaze z vyplaty, moze pokojen vypytat od maminky (ako ja :))) bude mato stat vela sil, lebi je pravda, ze ked ja si nieco vysnivam a potom to nevyjde, som smutna, ale holt, zivot nie je len ruzovy a kazdy den nie je nedela, takze sa musim naucit zit kym ma zivot nevyfliaska sam :) ale aj to ma raz caka :)
riuska - jooj to je ake smutne a skarede od neho...tebe by asi velmi pomohlo vyjasnit si to a on to takto zbabelo vyriesil :( to mi je velmi luto moja ale verim aj ja ze ta tvoja polovicka este len na teba caka..tak drzim palce :)