ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))
sklamany/a laskou? napis sem
baby, ja si nemyslim, ze laska je nieco, co si clovek musi zasluzit.. podla mna sa laska neda zasluzit.. je to nieco medzi nebom a zemou.. no mne po roku moj byvaly napisal sms, ze to, co ku mne citi asi nie je laska :) mila sms ked to clovek najmenej caka.. velmi dlho ma to nicilo, lebo odvtedy sa so mnou nedokazal stretnut a pozriet mi do oci.. a myslim, ze vzdy nad tym budem rozmyslat, co sa vtedy vlastne stalo.. ale verim, ze ta moja prava polovicka a prava laska este na mna stale iba caka :) baby, netrapte sa..
presne tak...v tej chvili to nepochopis,neuvdis cez emocie-bolest,lasku..ale casom sa ti to ukaze jasne ako nadherny obraz a ty pochopis..musis padnut az na hubu,vymachat sa v tej bolesti a potom vstat,oprasit sa a ist dalej..kazdy clovek to zazil,kazducky jeden,to by sa musel clovek narodit absolutne dokonaly aby nepotreboval bolest na zdokonalenie seba..vsetko raz preboli..ver..
SHAKTI - wau tak to bolo nadherne povedane..normalne stracam slova :)
no len keby to slo tak jednoducho :) ako ja osobne verim v nieco take ze nic sa nedeje len tak a ze vsetko ma svoj vyznam...ale tak ked mi niekto zlomi srdiecko tak si akurat tak poviem a toto mi naco bolo dobre?mozno casom pochopim naco ale v tej chvily nechapem nic a myslim ze to nie je len u mna tak....a to co som pisala pred tym tak ja sa nesnazim zabudnut na byvaleho ale na jedneho co sa mi do srdiecka vkrada(uz vkradol) teraz...sme si strasne podobní a dost si rozumieme ale nemyslim si ze on by chcel za partnerku mna a tak preto sa snazim ovladat vsetko rozumom...tazko vam to vysvetlim....
...robo - hm a s tym festivalom to nie je vobec zly napad :D len potom nepytajte velke vstupne :D
ano...treba si uvedomit,ze ziadne stretnutie v zivote nie je nahodne...opytajte sa,preco ludia prichadzaju do nasich zivotov?? stretneme ludi dobrych ale aj ludi zlych..kazdy nam cosi da,ponaucenie,teda musime si z toho vziat.
Vsimnite si to na sebe,kolko vztahov ste mali? a dnes uz viete,ze by ste vztah nemali s takym a takym clovekom,lebo ste si to zazili,trpeli ste atd.
ja verim jednemu,ze kazdy clovek ma na svete svojho partnera,ktory mu je sudeny..je to taka stara indianska povera..ked Boh stvoril cloveka stvoril ho ako jedneho..aby to nebolo az take lahke na svete a clovek si nekrochkal v blahobyte a spokojnosti,ale aby sa vyvijal a vyvijal snahu,usilie..tohto cloveka rozdelil na dve casti-na muza a zenu a prikazal im cely zivot sa hladat a ked sa najdu spoja sa do jedneho a vytvoria dokonaly celok! To aby sa nasli,to si musia zasluzit..
Stan sa lepsim clovekom pred tym nez spoznas toho kto ti je sudeny.
ano boli to-ale bolest a trapenie su potrebne na to,aby sme si to uvedomili..lebo ked si to neuvedomime raz,dva krat..stale sa to stupnuje..bude sa nam to stavat dovtedy kym si to neuvedomime-kde robime chybu az potom sa mozme pohnut vpred..a za poznanie budeme odmeneny,stastim a laskou.
dovojim si suhlasit so Shakti...presne tak a ked si to uvedomime,je to obrovsky krok k nasmu osobnemu stastiu
vcera som dostala od niekoho velmi krasne a mudre slova..v skratke..
Kazdy clovek ktoreho v zivote stretneme nam cosi da,odovzda..v tej chvili nasho zivota ho-to co nam da-potrebujeme,ked nam to odovzda,nejakym sposobom odide..uz nie je potrebne aby tu dalej bol..kazde stretnutie si musime vazit a vziat si z neho cosi...ludia a emocie nie su veci,nemozme ich vlastnit,uviazat k sebe..su tu preto,aby nas cosi naucili..je to akoby schodisko k nasej dusevnej dokonalosti..pretoze stastie ale aj lasku si v zivote musime zasluzit!! ked si ju zasluzime-tym ze sa poucime na vlastnych chybach,uvedomime si skutocnu hodnotu a vyznam stastia a lasky,az vtedy to dostaneme!
diana no je to smutne veru, ale lepsie ked to zistil skor,ako po 5 rocnom vtahu,a le na druhej strane to mohol vediet uz ovela skorej. Mas to tazke.Ale najdes lepsieho, uvidis.
no ono sa to zda byt jednoduche ak po roku a pol vie ze nie som ta prava s ktorou chce zit dalej tak je rozchod na mieste, len ta diera po nom dost boli.Rozchadzame sa pokojne pretoze krik nie je namieste. Povedal ako to citi, ja som sa tiez vyplakala ale city ku mne mu nezmenim, a aj ked si ma vraj vazi a chce aby sme boli priatelia tak ja sa budem musiet dat sama dohromady, hlavne daleko od neho.