sklamany/a laskou? napis sem

Príspevok v téme: sklamany/a laskou? napis sem
Soraja

ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))

Soraja

ahojte babulky, no dnes uz je lepsie, az na tie moje bolesti, ale nalada je uz ok. No vcera som bola strasne napalena, neviem ci len na neho, ale no nveadi, jednoducho sme mali niekam ist a nemohol, hoci vime, ze nie z vlastnej viny, ale ma to nastvalo (sice ja som tam ani ist nechcela, lebo som bola strasne unavena a chcela som ist skoro spat, ale to asi len tak z principu:-)))) Mne je s nim dobre, len obcas ma to anstve, ze to nie je ako niekedy, aj ked viem, ze take to nebude uz nikdy. Ale neva. Heureka, napisem ti na mail, jasne mozme pokecat, budem rada:-)))

heureka

SHAKTI - preco je podla teba tazsie bez chlapa? :) mne to az tak velmi neprekaza..teda vobec keby tu nebol maly hacik a nebola by som zalubena :D

heureka

uuuuuu no tak to mas vazne tazke moja :( neviem co by som robila...ale asi by si si mala velmi dobre rozmysliet ci sa ti oplati zostavat v takom vztahu a ci by nebolo lepsie hned ho ukoncit..nie vzdy je to na skodu..mozno by sa vdaka tomu uvedomil , vsak casto si uvedomime co mame az ked o to prideme...a ak nie tak ti vobec zato nestoji a ani za jednu slzu ktoru pre neho vyronis..ja viem ze sa to lahko hovori ale uvaz si ci by si nebola stastnejsia bez neho ako s nim...alebo by mozno stacilo sa s nim velmi podrobne porozpravat o tom co vsetko ti na vasom vztahu vadi a aky mas k tomu vsetkemu postoj...drzim prsteky...ak by si chcela pokecat aj mimo tohoto tu tak moj mailik rlarus@centrum.sk :) drz sa!!!!

SHAKTI

ale inak tie som dostala aj ja,ale depku nemam,asi preto ze nemam chlapa,lebo inak by ma to fakt nasralo! :-))
babulky,s chlapom tazko ale bez neho este tazsie!!

Soraja

heureka ahoj, neboj, ked sem zabehnem urcite vzdy napisem. No s tym mojim? Neviem ani sama, mozno on si mysli, ze super, ja ten pocit nemam. Prave som na neho strasne napalena, ale kaslem na to, ja sa viac nemienim v nasom vztahu snazit, ak to stroskota, tak to stroskota, ja mam toho uz plne zuby snazit sa a pan sa tvari, ako keby sa jeho nic netykalo. Ja niesom idiot. Ale to by vsetko bolo na dlhu debqtu, strasne ma napalil a ja uz nemam energiu snazit sa. Nevadi, mozno to dlho nevydrzi, ale ja fakt neviem ze co mam robit,aby bol spokojny a mal zaujem. Dostala som kramy tak este depka do toho, krasny vecer. Ale zajtra mozno bude lepsie:-) dufam.