sklamany/a laskou? napis sem

Príspevok v téme: sklamany/a laskou? napis sem
Soraja

ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))

heureka

juu zase sme tak daleko :D za chvilu si tu budem sama so sebou pisat :D
..soraja, no ako pokracujes s tym tvojim zlatickom? snad vsetko ok :)si ho pekne straz aby si nebola samucka
ale ani toto nie je zle ja si nestazujem :) tak to je aj odpoved nato ako pokracujem ja :)
a ty - loveparadise - smiem vediet ako dlho si uz vydata?
ale kludne piste aj ostatní!!! :D

loveparadise

Tak sa mám suprovo,deti spia mužíček je fuk-preč tak sedím a pozerám niektoré stránky čo mi fakt pripadaju nudné tak som tu opäť.Ženy neplačte aj keť sa to niekedy nedá vydržať aj tak to prejde a čas všetko vylieči.Hlavna je láska aj určite veľká dávka tolerancie ako píše .soraja.Vedieť akú má partner povahu a vedieť ako a načo zareaguje tak potom oto ľahšie sa dá žiť s partnerom.Už časom viem na100% ako a čo povedať kedy ,že je mlčať viac ako zlato kedy sa zalíškať atď...Ste na tom rovnako?

Soraja

heureka no ten moj sa da:-))) aj ked dnes ma napalil, lebo som myslela, ze ma pride pozriet do prace, ked uz bol v mojom meste, ale musel utekat domov, dovod nie je podstatny, ale nastval ma. ale no nevadi. Som ymslela, ze vikend stravime spolu,a le asi snivaj s nami.... Ale inak je to celkom ok. Mali sme vymenene ulohy, on bol vcera akoze ja a ja som bola on (myslim spravanim), vobec to nezvladol,a le on si myslel, ze ked mi napise 2 sms-ky tak uz bude ako ja. No ale nevadi, nech sa vytesuje. ale dnes bol celkom mily, sam od seba mi napisal, ze ma lubi, co u neho byva strasne malo, tak som sa potesila. a loveparadise ma pravdu,a le na druhej strane, ked uz su zobrati, je to asi ine. No neviem, spavaju v jednej posteli, ked uz inac nie, tak su spolu aspon vecer, ked na druhej strane ja mojho obcas nevidim ako je tyzden dlhy. Ale zase je to vsetko o tolerancii a kompromisoch. Ale jedno ti poviem. Som stastna, ze ho mam. Aj ked ma obcas potrapi. Ale je to moje zlaticko. :-))) a ty ako pokracujes?

loveparadise

Ked miluješ nieje čo riešiť.Som vydatá 7 rokov a všetko sa dá keď sa dvaja majú radi a vedia si odpúšťať,sú chvíle blbé na nič proste keť si lezieme obidvaja na nervy,ale život ide dalej máme deti a máme seba.Niekedy je viac pri počítači inokedy je viac pri kámošoch no a čo?Mám sa zabiť nech je aj tak si bude robiť čo chce ale máme sa radi a to je základ aj s chybami sme sa vzali a to už je tak.Mám ho rada taký aký je aj keť sa nám menej venuje ako by som chcela,aspon že mám túto srandu ...kde si sem tam zajdem tak pá spoluprítomný

heureka

hmmmm uz ma to dost hneva...stava sa u mna pravidlom chytat v piatky depky..aaa chcem predsa len to srdce z kamena....vrrr
...no a ako pokracuju tie vase vztahy? sa pochvalte pripadne postazujte...

Soraja

heureka no presne co pises, velmi dobre to poznam, lenze im prepina strasne casto. JA som dnes tomu mojmu vravela, ze od rana,len s auvidime a hned vycitky. Dnes prisiel a prve co povedal, ze zasa nie som vychystana (nebolo to mojou vinou a v podstate nas nic nenahanalo, ale uz ma to nastvalo, ze hned z rana musi reagovat negativne), ale ono to tak byva, mileho slova sa nedockas. Ale obcas zase nechapem, ze je milucky. Su to zvlastni tvorovia ti chlapi.

heureka

SHAKTI - kludne pouzivaj moju vyhovorku nepatentovala som ju zatial :D
Soraja - uplne chapem..raz su milucky a je to len same tutuli a mutuli a potom im prepne a ignoracia uplna...a ked sa toho trdla spytam ci som nieco spravila alebo ze ci mu nieco je tak mi odpovie ze som vobec nespravila nic zleho a ze mu nic nie je ze sa to len mne zda..no ide ma vtedy od jedu rozhodit...teda to tak bolo pred tym...teraz spolu nie sme...aj ked je to take divne medzi nami, no ale to je jedno teraz.. pani co keby ste sa aj vy vyjadrili k tomu vasmu spravaniu??? neuskodilo by a my by sme mozno konecne pochopili co sa deje...

Soraja

SHAKTI no, ale uprimne, to srdce z kamenaq by obcas bodlo. Fakt dobra vec, len keby sa to dalo nejako vyclenit, ze si imunna voci tomu co citis k nejakej osobe, tak myslim, ze by si to necitila. No neviem ci si ma pochopila:-)

Soraja

heureka tu soooooooooooooooooom, no necitala som vsetky prispevky, ale tie posledne nejak hej:-))) mam teraz trosku menej casu, takze na net ho nemam takmer vobec:-(
Jaj no babenky veru behaju po svete riadne svine, ktore ublizuju. Mna moj priatel velmi prekvapil cez vikend, stravili sme ho cely spolu. Tesila som sa ako blazon. NOa zasa dnes, neviem co mu bolo, qale cely den sa ma ani nedotkol, sedime v restike na obede, vobec ani jeden dotyk, ani jedna pusa, nic. Ideme pri sebe, ked mu ja ruku nedam, tak on vobec nie, normalne som bola nasrata. Nenormalne. A ked ma odviezol domov, tak mi povedal ahoj a ja som sa ho spytaal, ci mi ani pusu neda a on mi s usmevom povedal, ze nei. TAk fajn som vystupila (ja mu pusu davat nebudem, ked on nie je schopny mi ju dat). NO a akoze vsetko u neho v poho, spokojnost a ja nervy. Sme sa dohodli, ze zajtra si vymenime ulohy. Ze on sa bude spravat ako ja a ja ako on, no som zvedava ako zvladne moju ulohu, to teda vazne. Ale dnes som fakt napalena. Obcas mam pocit, ze pre kazdeho chlapa po istom case zacne byt zena nezaujimava. Aspon ja co som mala zatial vztahy, vzdy to takto vyzeralo. A stve ma to riadne a pritom si nemyslim, ze je chyba v nas, ale skor, ze ti chlapi sa hraju na "tvrdasov", no neviem. Co myslite?

SHAKTI

...dobra vyhovorka :-DDpozicias niekedy? :-)
srdce z kamena??? hmmm...to by si nebola clovekom...emocie a rozum nas robia ludmi..