sklamany/a laskou? napis sem

Príspevok v téme: sklamany/a laskou? napis sem
Soraja

ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))

Soraja

diana tak to mi je fakt luto. Ako dlho ste spolu boli? A to ste sa rozpravali, ze akoze on nechce byt v buducnosti s tebou? lebo velmi to nechapem:-(

Soraja

heureka ja som si tiez robila skrupinu okolo seba ked som sa rozisla z byvalym a povedala som si, ze uz nebudem nikdy nikomu verit. Ale stalo sa a zase som zacala. A ta skrupina sa rozpadla. Ale v poslednych dnoch po niektorych udalostiach som zistila, ze je lepsie zostat nohami na zemi, a netreba nikomu verit uplne. Vzdy si treba nechat zadne dvierka. Aj ked si myslim, ze v tom case zamilovanosti je to nerealne. A je blbe aj to, ze hoci si nahovaras, ze ho nelubis, vies, ze ho lubis a to ta stve. Keby sa tak dalo srdcu rozkazat, aby prestalo milovat. To by sa potom zilo:-(

Soraja

robo75 no ja som tuto temu zalozila, lebo ma to tak napadlo, ze by bolo, dobre, keby tu tato tema bola. Vies, ked mam nejake trapenie s mojim drahym, tak s ami nechce zakladat stale nova tema a tak a myslim, ze su tu viaceri, ktori maju problemy s polovickami a mohli by do tejto temy prispiet a tak kazdy kto ma trapenie uvidi, ze nie je v tom sam,ale ze su viaceri. A myslim, ze kolektive sa daju taketo stavy lepsie zvladnut:-)))
A ja s mojim? No vcera to v pohode az tak nebolo,a le dnes sme spolu boli, tak sme sa nastastie konecne porozpravali a je to ok. Aj ked neco urobil co ma ranilo,a le co uz. Ved napisem ti do mailu zajtra:-)

robo:)))))

SHAKTI... no rozmyslam ze by sme mohli spravit take stretnutie zlomenych dusi... ako v Co je doma to se pocita, ked sa stretavali Novakovci... Dame inzerat ze kazdy kto ma zlomene srdce nech pride tam a tam... No a vlastne by sme mohli zorganizovat taky letny festival... len pre nezadanych a smutnych... kua to by sme helfli hodne ludom... A bola by bavenica:)))

Soraja

envy moja rada, ktoru mam sama na sebe odskusanu NIKDY nezacinaj vaznu temu cez net, telefon a sms-ky, vzdy to dopadne hrozne a pritom keby to, co povies cez telefon alebo sms-ky, povies do oci, tak by to uplne inak zobral. Ja to mam odskusane snad 100x.
No s tym casom, je dobre ked mu povies ze ta to trapi,ale zase ked ste spolu aj kazdy treti den, je to este v celku dobre. A po ostatnych strankach je to ok?

robo:)))))

Heureka... no pravdu pises... skrupina je svinstvo, hlavne ked cloveka potom ten rozchod zaskoci. Az vtedy pochopis ze si si len nahovarala ze ho nelubis... no a potom uz bude neskoro a bude tak ako ja pisat do tejto temy:))

heureka

ahojte! a ja som si povedala,ze moj rozum bude silnejsi ako srdce a city...aj sa mi dari ked nie som v kontakte s tym dotycnim..teda aspon mam taky pocit...si poviem ze ho nelubim a ze mi je suma-fuk co prave robi a s kym je ale ked sa mi ozve som zas v siedmom nebi..uz mi z toho sibenka,lebo sa to v sebe snazim vsetko potlacit aby som predisla strasnemu sklamaniu a robim si okolo seba stale hrubsiu a hrubsiu skrupinku..aj vy to poznate? a za to vsetko mozu tie vztahy pred tym... :( je to na zblaznenie