ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))
sklamany/a laskou? napis sem
fuuu no vidim ze sa to tu zase raz rozbehlo..len ma mrzi ze tak trpite :( cas je urcite ten najlepsi na zahojenie vsetkych bolesti,nemozete na niekoho zabudnut zo dna na den aj ked verim tomu ze to by ste najviac chceli,musite byt silne a ako vam radila soraja hlavne papajte...nijako vam nepomoze ak zoslabnete este aj po fyzickej stranke a ak sa vam neche do jedla tak sa donutte :( drzte sa!!!
peter11 a este mi neda, ked uz si pouzil to "viď", tak ak by ta to zaujimalo, je to z cestiny v slovencine sa to pouzivat NEMA! Ked sa tak bijes do prs. A tato tema ma pomahat a nie tu niekoho zhadzovat, tak ak nechces hodnotne prispievat, tak sem ani nelez. Bodka.
Jaj babenky moje, je mi luto, ze sa takto trapite.
klara56486486 ty sa hlavne napapaj, ked sa so mnou ten moj rozisiel, tak tiez som nejedla, a poviem ti, nebola som daleko od koabsu. Sadni si nad tanier niecoho, co lubis a papaj. Aj ked to ide tazko, ja viem. Ja ked mam problemy, tiez neviem vobec jest,a le dokop sa do toho, apson trosku papat musis.
Obcas mam pocit, ze TI chlapi (peter11 vidis? tu mas ten nominativ mnozneho cisla muzskeho rodu!), sami nevedia co chcu. Niektori si myslia, ze ked je clovek zamilovany, tak to tak vydrzi cely zivot. Ale to je omyl. Vtah prechadza roznymi obdobiami a vyvija sa. Nikdy clovek nebude ako v prvych mesiacoch zamilovany, ta laska sa meni, aj vztah k tomu cloveku. Ja mojho lubim po 2 rokoch viac ako rped tym, ked som bola "len" zamilovana. Hoci z jeho strany je obrat o 180 stupnov. Nie je to vobec take ako kedysi, jeho vztah sa zhorsil, teda podla toho, ako to dava najavo. NO, ale neurobim s tym nic.
Rozchody a trapenie v laske je to najhorsie co poznam , nebojte babulky, je nas tu viac a navzajom si vsetci budeme pomahat. Aj ked ja momentalne zaidne problemy nemam (teda nemala by som mat, ale aj tak ma dost vela veci trapi),ale nie ste v tom same. Hlavne papajte, netrapte sa hladom a uvidite, cas vsetko variesi. Viem, ze sa lahko pise.... Neutesim vas nijako, viem ako mi bolo, ked sme sa s mojim rozisli, sice sme sa dlai dokopy, ale je to aj tak ine.... Ale nezufajte, vsetko bude dobre a niekedy sa nad tymto len usmejete. Drzim palceky
peter11 LASKAVO PRESTAN RYPAT A AK BY SI CITAL POZORNE, TAK BY SI POCHOPIL ZE TO MA BYT SINGULAR!!! KEDZE JE TAM SKLAMANY/SKLAMANA. mYSLENE AKO MUZ/ZENA. OK? TAK LASKAVO PRESTAN RYPAT A ZACNI CITAT.A GRAMATIKU OVLADAM VELMI DOBRE.NEVRAVIM, ZE SA OBCAS NEKOPNEM,ALE STAVA SA MALOKEDY.TAKZE RADSEJ RIADNE CITAJ A POTOM SA VYJADRUJ PAN GENIUS!
cisla
myslis nominativ mnozneho cila??
V 1.rade, ak chceš zakladať fóra, tak sa nauč po slovensky. Viď:
Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou,...
Množné číslo sa píše s mäkkým i !
To sa učí ešte na základnej škole.
Pridavam sa k vam- smutnym a sklamanym... Pred rokom som spoznala jednoho pre mna vynimocneho cloviecika. Stretavame sa casto, pretoze mame spolocnych kamaratov. Postupne som sa do neho zamilovala. Moc mi na nom zalezi, lubim ho a je jediny, kto vo mne vzbudil taketo pocity... a to uz mam po 20tke... Proste som dovtedy nestretla nikoho, ku komu by som nieco tak silne citila. Vsetko som mu povedala, aj ked som sa obavala, ze jeho reakcia bude pravdepodobne ina, ako som si priala z celeho srdca...a aj to tak dopadlo...on ku mne neciti nic podobne. Najhorsie je na tom to ze sme dobri kamarati, vazime si jeden druheho a vidavame sa ako aj pred tym. Je to pre mna strasne tazke a bolestive a neviem co mam robit! Nedokazem sa cez to preniest, dostat ho zo srdiecka von, aby som uz nic necitila a mala pokoj ale to jednoducho nejde...Mam pocit, ze uz nikoho nedokazem mat tak rada ako prave jeho =( Citim v dusi len uplne prazdno a bolest...
mna nexal priatel tiez po 2 rokox,nic nepovedal predtym, len na mna jeden den vyblafol, ze potrebuje byt sam, ze si musi ujastnit co v zivote xce, a ze to stratilo iskru,mne sa vobec nezdalo,ze to stratilo iskru a najviac ma trapi to,ze sme sa stale rozpravali, a on mi nic nepovedal, keby si nasiel inu, mozno by som to znasala inak, nastastie sa nevidame casto,pre jeho pracu, ale aj tak neviem ako sa mam cez to vsetko preniest,mam len tak zabudnut na 2najkrajsie roky? a on raz pise,ze mozno mu dojde,a vrati sa ku mne, a raz, ze nevrati sa a oddide za pracou na druhu stranu republiky,hrozne to boli,nedokazem sa sustredit na nic a uz 3den som nic nejedla,zo vsetkeho je mi zle,prosim ako mam zit dalej?ked ho este milujem a on tvrdi ze ma tiez miluje,je to na zblaznenie,tie vsetky veci v izbe, spomienky
Ja sa chcem len vyžalovať,nechal ma priatel po dvoch rokoch, bola som donho totalne zamilovaná, ale on stále na mne hladal chyby, a ja som ich potom aj robila.Velmi ho lúbim,ale bohužial dal mi včera najavo,že nie som tá pravá prenho, dokonca sa už ani nechce stretnúť, bože je to fakt nanič, v živote sa už takto nezalúbim, hrozne to bolí, najhoršie na tom je, že ho neskutočne lúbim. Bolí to a bolí to a asi to aj bude dlho bolieť, no človek sa može aj zblbnúť.