sklamany/a laskou? napis sem

Príspevok v téme: sklamany/a laskou? napis sem
Soraja

ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))

identity

co si taka nadurdena? fajn mi moze byt s hocikym. ale nie uplne fajn, tak fajn, ze si s nim viem predstavit aj viac, ako len kamaratstvo. tak fajn, ze na nu musim mysliet castejsie ako je to zdrave. :)) na to by sa dalo este popisat viac, mozno by som aj basen zlozil. :)) ale viem z hruba co chcem. aspon si to myslim.

identity

ale ja viem byt sam. keby som to nevedel, dnes tu uz nie som. to mi mozes verit. ale neda sa byt sam stale a preto ma to obcas hneva. inak som stastny clovek v podstate. ja viem, ze smutno je kazdemu. aj mne je. no skor bolo, uz nie je. a z toho co si napisala o tej laske a priatelstve. tak clovek, vzdy chce to co nema. :)) pan dokonaly, ako tomu ja chapem neexistuje. tak ako tomu chapes ty to je nieco ine. tak ano, o to mi ide dost dlho. najst cloveka, ktory sedi mojej predstave. a vinny za lasku. to je zaujemave. ja by som povedal, ze ide o nizke sebavedomie, ked si clovek neuvedomuje vlastnu hodnotu, mozno vlastnu dolezitost. ale zaujimave pomenovanie. vynny za lasku.

SHAKTI

ale ano-pan Dokonaly-je ten,ktory splna akesi tvoje ocakavania-dusevne..
vinny za lasku sa citit da...je to na dlho a dost zlozite..ale v skratke,su ludia,ktori si myslia,ze si lasku nezasluzia,ze nevedia milovat,ze nedokazu urobit toho druheho stastnym,preto sa tak nejak za lasku citia vinni,maju pocit,ze im nepatri,ze si ju nezasluzia..

SHAKTI

identity lasku potrebuje kazdy z nas,z lasky sme sa zrodili a koli nej sme tu,pre nu zijeme,bojujeme, umierame,laska je zmysel zivota,laska nas robi stastnymi,laska nas naplna...
smutno je kazdemu..
nieco vam napisem,co som zistila posledne dni a toto zistenie ma trosku sokovalo..ale mala som aspon nad cim premyslat..
niekto ma priatelov a nema lasku,citi sa sam a mysli si,ze iba s laskou sa tak citit nebude..
a niekto ma lasku a predsa sa citi sam a potrebuje priatelov..
co z toho vyplyva??
asi je jedno,koho mame po svojom boku,musime byt v sebe tak nejak vyrovnani,mat sa rad,dokazat vydrzat sam so sebou,dokazat si "samotu"naplnat sami...vediet byt sami aby sme sa sami necitili..

identity

"radsej si pockam na toho svojho,pana Dokonaleho", tak to ani necakaj. lebo mr. perfect (=pan dokonaly), aj tak neexistuje. je len clovek, s ktorym si sadnete. aj ked si to asi nemyslela doslovne.
"cakanie vyuzite na zdokonalenie seba,z fyz.ale aj dus.stranky", tak o to sa pokusam. cas ukaze ci uspesne.
citit sa vinny za lasku? to som este nepocul. to preco? to si sa tak uz niekedy citila?