ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))
sklamany/a laskou? napis sem
ja to ani nesilim. aspon si to myslim, ale tak obcas mi je smutno. a dnes bol taky den. inak som uplne ok. ja prave zastavam nazor, ze to nie je dobre, ked niekto silou mocou lasku potrebuje. lebo to nie je o tom.
presne tak,identity,nehladaj! Laska nie je vec,neda sa najst,neda sa silit-ako spravne napisala Soraja,laska je energia,pride,ked to sama uzna za vhodne,ked si ju "zasluzis".
Neplacte nad rozchodmi..jedno som sa naucila..
Nebudem za kazdu cenu s niekym-hocikym-len aby som nebola sama,taketo vztahy vam jedine ublizia,degraduju vas ako osobnost,ako zenu...radsej si pockam na toho svojho,pana Dokonaleho-ktory bude mat vsetko co chcem,to cakanie vyuzite na zdokonalenie seba,z fyz.ale aj dus.stranky-aby ste si uvedomili,ked pride,ze je to on,nebali sa lasky,necitili sa za nu vinny ale ju s usmevom a radostou dokazali prijat a naplnit.
hej, aj ja som to uz pocul. aj sa tym tak trochu riadim. ale nechcem cakat cely zivot. toho sa bojim, ze budem cakat a nic. tak, ale to ma viac-menej dnes chytila taka nalada, ze mi je trochu smutno, inak to moc neriesim. lebo to sa aj tak neda vyriesit. tym, ze ja by som chcel, tak tomu nijako nepomozem. si myslim.
identity vravi sa, ze laska si ta najde sama a vtedy, ked to najmenej cakas. Poviem ti, ze je to uplna pravda. Nehladaj, nic nesil, jedneho dna ta stretne ta prava a ty budes vediet, ze je to na cely zivot. Treba len trpezlivost.
aj ja chcem najst poriadnu babu. zatial sa mi to nepodarilo. kde by som taku mohol najst? neviem kde mam hladat.
stanic nemyslim si, ze kazda zena zacne po case taktizovat. Ako su svine chlapi, su aj svine zeny. Ide o to, ze ci natrafis prave na tu svinu, alebo na nejaku normalnu. Ide o to len hladat, alebo teda nechat sa najst. Vztahy su velmi komplikovane a najhorsie na nich je to, ze veci sa menia nie z hodiny na hodinu, ale zo sekundy na sekundu. V ziadnom vztahu clovek nema istotu, je to krute,ale je to realita. Mozes mat dokonaleho partnera a nakoniec ta moze sklamat. Je to smutne,ale taky je zivot. Snad natrafis na nejaku normalnu babenku:-)
heureka ajoj moja:-) mam pre teba rozpisany mail, ale som ho este nestihla dopisat, takze sa budem snazit poslat co najskor. Ale inak sa mam fajn, vcera sme mali s drahym vyrocie, som z neho prekvapena, ved napisem. Ale aspon som spokojna, len nechcem to zahovorit a navyse som aj chorucka:-(((
tak ja mam so zenami take iste skusenosti ako vy baby s chlapmi, po istom case kazda zacne taktizovat ze nevie ci to ma zmysel, a podobne kecy...ja uz mam dojem ze to ani nema zmysel daco riesit, ked to k nicomu nevedie :(((
halooooooo je tu niekto? uz asi nem...hmm
peter11 - nemyslim si ze niekoho okrem teba tu este trapia pravopisne chyby...je to tu cele o niecom inom..dovi