ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))
sklamany/a laskou? napis sem
Ale ano poznáme. A ak chceš spoznáme aj teba. Ideš....
:-DD ani nie,len to tak vypada,takze sokovana vobec nebud
:-DD
som sokovna :D vy sa vsetci poznate ci ako?
ľudia chodte vedľa tam majú nové termíny ,tlak na hrudníku, alebo niečo ....
no som uz tu:-))) to mas dobru krvnu skupinu, ja 0, nie som urcite a vlastne ani neviem aka som, ale viem, ze 0 to nie je urcite :-)
no ja teraz nemam cas tak o chvilu ti odpisem, lebo ma tu zavaluju pracou a nestiiihaaaaaaaaaaaaaaaam:-(((
No poďme zakiaľ je robo na patolófii, vedľa majú tiež dobrú tému SM - sado maso.
klikneš stranu dozadu a tam je mailík, ja som zaneprázdnenejší ako všetci do kopy ale stravu a pitný režim sa snažím dodržiavať a keď aj ty tak sme jedna krvná skupina ja 0+
Čo viac chceš vedieť. Obzri sa okolo seba vyber priemer a vidíš mňa. Obyčajný človek so všetkými starosťami a radosťami tohto života.
ale ale, no mailik ti nevidim.:-((( co znamena skoro lady a skoro bohaty??? No ja som zaneprazdnena a ani nie skoro,ale velmi:-((( ale papat by som sla hned:-)