sklamany/a laskou? napis sem

Príspevok v téme: sklamany/a laskou? napis sem
Soraja

ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))

identity

stanic: mozno by bolo dobre dat si pauzu. myslim od tych myslienok na vztah. rob hocico, co ta bavi, co chces a vobec sa tym nezaoberaj. no a potom, ked budes mat pocit, ze si na to pripraveny, tak potom to skus, ked pride sanca.

Soraja

stanic ja viem ako sa citis, ja som bola pred nedavnom strasne dlho nestastna, par mesiacov na skripal vztah a poviem ti, ze sa mi ho podarilo udrzat len tak tak. Keby to uz vzdam, tak nie sme dnes spolu, on neprejavoval nejak extra zaujem, trochu sa to ale vratilo k lespiemu, ale este to nieje take ake by to mohlo byt ale je to aj tak super. NO ale vztahy su vztahy a dokonca ani manzelstvo ti nezaruci,ze ej to uz na cely zivot. Dnesna doba je taka a mne je obcas z toho zle:-(

stanic

hm, to je fakt, akoze ja stale dufam, ale...je to psycho bo ked je daka sanca na vztach uz nemam moc sil to riesit, mozno aj to je zhubny faktor....

heureka

static - a podla mna je mozno pravda aj to ako sa vravi ze si stale nevedome hladame ten isty druh partnera tak mozno mas preto smolu na baby :(

stanic

diky soraja, je pravda ze sa to meni kazdu sekundu...a ved ja sa uz ani nestazujem ani nedivim, ja som len z toho smutny a demotivovany...:((((
inak, som bol v robote a nemohol som pisat....

heureka

wau zase som toho tolko premeskala :(
soraja - no ok uz tesim na ten mailik :) a tesi ma ze si stastna vo vztahu,nech ti to este velmi dlho vydrzi :)
..pekne slova a vety tu padli a uplne chapem to o com tu pise -identity- pretoze som natom rovnako..samej mi nie je zle ale chyba mi nieco..laska..a priatelov mam ale to nie je ono...a urcite nic nesilim vzdy si pockam kym si ma to najde len sa bojim ze tym cakanim vsetko premarnim a mala by som naopak nieco preto spravit lebo nie vzdy je dobre cakat...o tom som sa presvedcila naposledy,cakala som az prilis dlho..tak sa chytte svojej sance a nenechajte si ju pretiect pomedzi prsty aby uz potom nebolo neskoro :)

momi

odzneli tu slová, ako: ...niekto má lásku a potrebuje priateľov a niekto má priateľov a potrebuje lásku, pretože sa bez nej cíti sám... Myslím si, že človek v živote potrebuje oboje. Láska je i v priateľstve a láska je aj vo vzťahu. Ale predsa len zmysel života je podľa mňa v tom, aby sme mali pri sebe milujúcu osobu, ktorej chceme dať všetku našu lásku, ktorá v nás je. Byť s ňou a kráčat spoločným životom, mať rodinu, domov, svoje miestečko na tomto svete... pretože dobrí priatelia sú tu pri nás síce stále a nechceme ich nikdy stratiť,ale oni majú takisto svoje lásky, vzťahy a svoju vlastnú budúcnosť...A keď vidím akí sú šťastní, zamilovaní moji priatelia, tak im to zo srdca prajem, naozaj, pretože si to zaslúžia... no zároveň pri tom pocitujem smútok a samotu, neubránim sa tomu...pretože každý z nás má svoj vlastný život a budúcnosť...