ahoj ludia, napadlo ma zalozit tuto temu. Je tu vela ludi, ktori su sklamany laskou, ci uz su po rozchode, alebo maju zlozity vztah alebo manzelstvo. Myslim, ze tu by sme si vsetci mohli psiat svoje pribehy a skusenosti a aj nejake tie rady. A navzajom sa podrzat. Len dufam, ze tu nenastanu hadky typu, ze su horsi muzi, alebo zeny. :-)))) Navzajom sa mozme vsetci podrzat a vykecat sa:-)))
sklamany/a laskou? napis sem
hmm co tak opat nadviazat na posolstvo tejto temy a bavit sa o vztahoch s partnermi a navzajom si opat pomahat namiesto toho aby sme stale riesili a dohadovali sa na tom co tu zdenoz pise?
:-DDopytam :-DD
Jo a spytaj sa jej co fetuje, ked je taka v pohode:)) Popripade vypytaj kontakt na dealera:))
no neviem ci prominou!! :-))vsimajte dámy ten krasny rozdiel medzi Robčom a zdenomz :-)
pekny den Robčo ja padam k zubarke,este tlacim do seba kym mozem :-DD
To co som napisal??? Ze neprekrie??? He he he este vidim len na jedno oko samozrejme NEPREKRYJE:)) Lidi prominou:)
Dobry den damy:) Ako sa dnes mame? Vyspinkane? Dufam ze vase pohorsenie nad tymto hulvatom neprekrie vas usmev, ktorym obdaruvate svoje okolie:)
ani som si nevsimla ze by bol vtipny...a takychto tipkov fakt nemusim,ale ak vy mozete,tak si ho tu kludne nechajte..
no vsak ja to uplne chapem ale aj tak nemozem zabranit rehotu ktory tu z neho hadzem :D chudak vtipny je :D
nuz heureka bo ženská musi mat v sebe trosku aj hrdosti a chlap zas trosku galantnosti...
skapem tu z vas jak vas tu citam ..tato komunikacia sa uplne zvrtla na nieco ine :D takze som opravnene sokovana :D jaaaaaj a ty zdenoz radsej kludni hormon lebo tu budes zlincovany jak tak kukam :D (to ako nie mnou ale vsetkym zenskym pohlavim tu xi xi)