Dnes som sa dozvedela, ze som tehotna. Moj priatel to dieta velmi chce, ale ja nie. Vobec. Necitim sa na to mat dieta. Mam sice 25 rokov, ale nemyslim si, ze je moj cas mat ho. Chcem len podotknut, ze antikoncepcia zlyhala
On chce, ja nie
myslim, ze tu je priklad toho, ze nic nie je 100%.. ani kondomy ani antikoncepcia..
Ked je Boh taky spravodlivy tak preco nedopraje to dieta nejakej zdravej, dobre zabezpecenej zene, ale da ho tej nezodpovednej smilnicke s HIV v Afrike? Hmm?
To je taka blbost, nehnevaj sa. Po prve, nabozenstvo odsudzuje antikoncepciu a kondomy.
ak davas priklad na nezodpovednej Zene v afrike.. aj jej patri nezosmilnis a nezabijes, ktore ona nerespektuje a tak tej strasnej chorobe nevystavi len seba, ale aj svoje nevinne dieta.
presne tak, preto to dieta dopraje zene s HIV v Afrike, ktora je naozaj zodpovedna
hmmm.. mozno sa tak chce prostrednictvom inych, zodpovednejsich, postarat o deti, ktorych vlastni rodicia zodpovedni neboli.. a nikdy by ich adopcia nenapadla, ak by mali vlastne dieta..
To nedava zmysel. A ludia, co ho chcu a nemozu ho mat, to znamena, ze nikdy nikoho nebudu potrebovat? Aka je to spravodlivost, ked niekto chce dietatko a nemoze ho mat? Aka sprava je v tom od Boha?
nevies.. mozno to dieta, ktore momentalne niekto nechce, bude v jeho zivote jedinou oporou neskvor.. a Boh to uz vie teraz.. preto dava taky dar..hoci my ho nechapeme a ani on nestojime momentelne..
Dietatko si nechavam. Dnes som sa rozhodla. Co uz, uvidime, co zivot prinesie, vsak to nie je az taka pohroma
A potom preco Boh neda deti ludom, co ho velmi chcu, ale ludom, co ho nechcu, alebo si ho nemozu dovolit?