On chce, ja nie

myis

Ahoj sne27, mna natahuje dnes, nemozem ani do roboty, tiez som unavena ako pes, cely vikend som bola v posteli, jedna babenka mi pisala, zevraj to bude dievcatko, pri chlapcoch ti nebyva tak zle zo zaciatku. Ja si velmi zelam chlapceka, priatel chce dievcatko. Tak je z nas sackovy gang. Ja som akurat teraz dojedla ovsenu kasu s ovocim a myslim, ze pojde von. Drzim palce a pis, ako to ide. Nikto z mojich kamosiek nie je v tom

sne27

ahoj myis: ) citam, ze si sa rozhodla nechat si dietatko,tesim sa s tebou a zaroven gratulujem. aj ja som tehotna, som uz v 18 tyzdni. byvalo mi strasne zle do 16 tyzdna, nie len rano, proste cely den... o cestovani autom ani nehovorim, sacky, sacky... ved to poznas, ale da sa to zvladnut, to male predsa za to stoji. a som nesmierne unavena, spala by som aj 15 hodin denne. tak drzim palce vo vsetkom a ozvi sa

lu

Ahoj jajce,zdravi Ta Lu,nie som katolicka a nechodim ani do kostola, proste to vsetko vidim z praxe ako porodna asistentka.Myslim si,ze dotycna tu pise preto,lebo si nevie rady a chce poznat nazory nazory ludi,proste potrebuje poradit.ko sa rozhodne ona,je len na nej.

myis

Az v tretom? To este skoro mesiac aj pol musim takto trpiet, ha ha? Mmm, ideme my spinkat, daj mi vediet, ked budes cakat babo a budeme sa delit o skusenosti. Dobru nocku

myis

Mmm, tak ako je mne zle, to si nezelas, zlatko.. Uz mam vsade sacky (hlavne v aute), ha ha. Neboj, druhe dietatko sa podari a potom budes super mamina. Vies, toto ma naozaj mrzi, ze dobrym ludom sa stavaju taketo veci. To nechapem..

mmmmmm

nejako mi to lekari nevedeli odvovodnit.. vraj si niekedy priroda vybera.. v posl. case sa to stava vela zenam.. zacala som krvacat.. ked som dosla k lekarovi, bolo uz neskoro..

myis

Je to taky zvlastny pocit by tehotna, vsak? Sok, zacnes rozmyslat, ci to zvladnes, mne je dost nanic rano, natahuje ma ako zabu a mavam krce v bruchu. Dost silne. Ale dietatko je v poriadku, bola som vcera u doktorky.