Dnes som sa dozvedela, ze som tehotna. Moj priatel to dieta velmi chce, ale ja nie. Vobec. Necitim sa na to mat dieta. Mam sice 25 rokov, ale nemyslim si, ze je moj cas mat ho. Chcem len podotknut, ze antikoncepcia zlyhala
On chce, ja nie
Ahoj sne27, mna natahuje dnes, nemozem ani do roboty, tiez som unavena ako pes, cely vikend som bola v posteli, jedna babenka mi pisala, zevraj to bude dievcatko, pri chlapcoch ti nebyva tak zle zo zaciatku. Ja si velmi zelam chlapceka, priatel chce dievcatko. Tak je z nas sackovy gang. Ja som akurat teraz dojedla ovsenu kasu s ovocim a myslim, ze pojde von. Drzim palce a pis, ako to ide. Nikto z mojich kamosiek nie je v tom
ahoj myis: ) citam, ze si sa rozhodla nechat si dietatko,tesim sa s tebou a zaroven gratulujem. aj ja som tehotna, som uz v 18 tyzdni. byvalo mi strasne zle do 16 tyzdna, nie len rano, proste cely den... o cestovani autom ani nehovorim, sacky, sacky... ved to poznas, ale da sa to zvladnut, to male predsa za to stoji. a som nesmierne unavena, spala by som aj 15 hodin denne. tak drzim palce vo vsetkom a ozvi sa
Ahoj jajce,zdravi Ta Lu,nie som katolicka a nechodim ani do kostola, proste to vsetko vidim z praxe ako porodna asistentka.Myslim si,ze dotycna tu pise preto,lebo si nevie rady a chce poznat nazory nazory ludi,proste potrebuje poradit.ko sa rozhodne ona,je len na nej.
:))
tak dobru noc mamina
Az v tretom? To este skoro mesiac aj pol musim takto trpiet, ha ha? Mmm, ideme my spinkat, daj mi vediet, ked budes cakat babo a budeme sa delit o skusenosti. Dobru nocku
..tak ja sa idem zabezpecit sackami.. :) ale vraj to po tretom mesiaci prestane..
Mmm, tak ako je mne zle, to si nezelas, zlatko.. Uz mam vsade sacky (hlavne v aute), ha ha. Neboj, druhe dietatko sa podari a potom budes super mamina. Vies, toto ma naozaj mrzi, ze dobrym ludom sa stavaju taketo veci. To nechapem..
mne vobec nebolo zle.. asi uz to nebolo v poriadku.. ale tie obavy, ako to budem zvladat boli..
nejako mi to lekari nevedeli odvovodnit.. vraj si niekedy priroda vybera.. v posl. case sa to stava vela zenam.. zacala som krvacat.. ked som dosla k lekarovi, bolo uz neskoro..
Je to taky zvlastny pocit by tehotna, vsak? Sok, zacnes rozmyslat, ci to zvladnes, mne je dost nanic rano, natahuje ma ako zabu a mavam krce v bruchu. Dost silne. Ale dietatko je v poriadku, bola som vcera u doktorky.