Dnes som sa dozvedela, ze som tehotna. Moj priatel to dieta velmi chce, ale ja nie. Vobec. Necitim sa na to mat dieta. Mam sice 25 rokov, ale nemyslim si, ze je moj cas mat ho. Chcem len podotknut, ze antikoncepcia zlyhala
On chce, ja nie
to bol nejaky zvlastny preklep..ospravedlnujem sa vobec to tam druhy raz nemalo naskocit..
ja len nechapem preco sa hnevaju ludia na Boha, ked v neho aj tak neveria..
mmmm... budes sa cudovat ale to bol moj argument :-))
aj to je cirkevny argument..
Myis... a co si sa ty s konom zrazila? To co ty pises nema ani hlavu, ani patu. To ze niekto veri v Boha nemusi znamenat, ze uznava Cirkev ako instituciu. Tak sa tu prosim ta neruhaj a nenadavaj na Boha.....
Mila moja draha, mozno nabozenstvo ma pre teba logiku, pre mna bohuzial nie. Ja verim, ze je nieco medzi nebom a zemou, ale urcite to nie je nejaky sedivy bradaty ujo, co nas riadi. Historia a aj pritomnost len ukazuju, kolko zlych veci sa urobilo kvoli nabozenstvu.. Ked veris, to je tvoja vec a vola. Mna o tom ale nepresvedcis.. Mne tie tvoje argumenty nedavaju ziadny zmysel.
Zovseobecnovanie. Je tisicky zien, co sa citia, su zabezpecene a nemozu
aj to je cirkevny argument..
ok, uz ti asi dosli cirkevne argumenty
on ho aj zdravej a dobre zabezpecenej zene dopraje.. a ona ide na potrat.. lebo sa momentalne na dieta neciti..