On chce, ja nie

myis

Najhorsie su tie krce v bruchu, nemozem ani chodit. Jaja, dakujem aj tak, ze si pokecala. Kritika je vzdy dobra a je dobre vypocut si nazor inych.

myis

Jaja, to vies, ze to nie je lahke. Ani nebude.. Este som ho nedala prec. Ja si ani nepamatam ako mi prejde den. Som stale iba v myslienkach, co robit. Plus je mi cely den spatne

jaja

vidis,sama hovoris uz teraz,ze ako keby babo citilo,ze ho nechces...a predstav si ake myslienky ta budu napadat po tom...znova opakujem,nie som tu aby som ta odhovarala,len sama sa rozhodni ci mas dost sil s tym potom bojovat...

myis

Jaja zvazujem velmi, ver mi, nemozem ani spat kvoli tomu, strasne sa trapim, chodim ako troska. Mavam aj strasne krce v bruchu a celkovo mi je hrozitansky zle (akokeby to babo citilo, ze ho nechcem). Je mi to velmi luto. Zajtra idem na gyndu a uvidim, co mi doktorka povie..

jaja

ano tesit...ale treba ratat aj s prvotnym sokom,pochybujem,ze kazdy sa tomu hned tesi najma ak s tym vobec neratal...o tom hovorim,verim,ze sa bojis,nepochybujem...prave preto to riadne zvaz....

myis

Jaja, ako naschval? Musis pochopit, ze ked mas mat dieta tak matka sa nanho musi tesit a nie trpiet. A ten potrat - to nie je ako ist na zmrzlinu - je to hrozne rozhodnutie a ja sa velmi bojim.

jaja

myis..ja si myslim,ze si si teraz sama odpovedala....ale to dieta je aj tvoje,nebudem pisat teraz,ze ono za nic nemoze a blabla ovplyvnovat ta,o moj nazor teraz nejde...mne sa zda,ze mu chces tak trosku spravit anschval,ze aha tu mas,si taky,ze ja tvoje dieta nechcem....ale ako hovorim ono je aj tvoje...rozmysli si to dobre...

myis

Nerobim to kvoli tomu, ze naschval, ale kvoli tomu, ze sme spolu skoro dva roky a on zacal akosi teraz menit, neviem, ukazovat svoju pravu tvar.. Vadi mi, ako sa niekedy sprava k druhym ludom, akokeby bol Boh a neni nad neho. Uz ani moj otec ho nemoze citit. Ja viem, a je to len a len moja vina, ze som neodisla, ale tehotna? Vsak to by mi ani vo sne nenapadlo!

...

nebude to mimozenstan, ak ano, dfali by tio skoro vediet:_))ale vazne teraz.ak beries antibiotika, tie znizuju vstrebavanie antikoncepcie, cize si nemala dostaok ucinnej latky na ucinkovanie.