On chce, ja nie

jaja

aha mas 25,uz som si vsimla....no ja neviem....vek hovori skor pre,ale to uz ty vies,do tohoto ti nikto nema pravo hovorit...mnohi si myslia,ze dietatom sa zivot konci,ale prave naopak..mnohe krasne len zacina

jaja

myis....dufajme,ze to nerobis aspon ciastocne aj preto,lebo sa k tebe sprava rozkazovacne a ze mu spravis tymto naschval....kolko mas rockov ak sa smiem spytat?davaj pozor ako sa rozhodnes...ak uz tak ci onak cely zivot budes niest nasledky svojho rozhodnutia....nejdem ti pisat ako by som sa ja rozhodla,hoci to uz viem...

myis

Moja gynekologicka to sama nechape (pozna nas oboch) a vie, ze beriem antik. Ja to nechapem, ako sa to stalo. Pre mna je to taky sok, ze si normalne myslim, ze sa do mna prevtelila dusa mojho psika (zomrel nedavno). Ha ha, dobra stupidita. Lenze ono to je take nepochopitelne (ma testy robene x krat moj priatel a vzdy neplodny) a ja s antikoncepciou, co to bude za decko? Nejaky mimozemstan?

myis

No ved to, ze on je neplodny a splodi dieta, to povazuje za zazrak.. Uz sa o to snazil aj vo vztahu predtym, lebo je starsi, ale nic. Preco prave ja? Ja milujem deti a urcite ich chcem mat, lenze nie teraz, sakra!! Zla doba. A ked si najde inu, tak co uz. Zivot ide dalej a pridu ini takisto.. Hm, ono to je tak, ze ja ho milujem, ale nie az tak velmi, aby som s nim mala dieta.
Ma strasne rozkazovacnu povahu a prisla som na to az teraz. Stale ma diriguje ako nejake decko a vsetko musi byt po jeho.

majka s.

a co chces robit prosim ta? ist na potrat a zabit tvoje dieta? ved ked ho nechces, tak ho daj do hniezda zachrany alebo co. a ked ta sa porozpravaj so svojim manzelom a urcite najdete nejake riesenie. ja by som si to dieta aj tak nechala, aj keby XXX antikoncepcii zlyhalo a dieta by som chcela az o 20 rokov, tak si to dieta hoci aj hned necham.

evan

ja nic v zlom, ale len aby ti ten tvoj bohaty priatel nedal kopacky a nenasiel si inu lasku, ktora by bola s nim stastna mat dieta, ktora by si to vazila, specialne ak sa stal takyto zazrak ak je neplodny........

Lenka_

Pre tvojho priatela to musi byt ako zazrak z nebies. Netuseny...Vies, mozno si teraz myslis, ze nie si materinsky typ. Lenze dieta pod srdcom zmeni kazdeho...Nezahod sancu, druha uz nemusi prist. A myslis, ze by to vas vztah vydrzal, keby si sla na interupciu? Musel by to byt strasne milujuci a nesebecky chlap, ak by to prekusol. Myis, nenahanaj sa za peniazmi a setrenim...Prides na to, ze to absolutne nie je podstatne. To co robi zivot zivotom, je detsky smiech. Drzim palce, ked sok opadne, snad budes hrdou mamickou:)

myis

Moj priatel ma penazi dost, moze si to dovolit bez mihnutia oka.. Dokonca mi chce kupit za to dom v Rakusku, ked mu porodim.. Lenze ja som vobec neni matersky typ.. Ja to dieta nechcem. Chcem pracovat a zarabat peniaze, kupovat si veci a tak.. A hlavne setrit..

veronikaa

myis, ak mal tvoj priatel ozaj problemy s nepoldnostou, tak si nemyslis ze to bude vynimocne babatko ak to dopadlo takto???pre neho to je sanca byt otcom o ktorej mozno nedufal.necitis sa na materstvo, si zaskocena, neplanovala si to.ale ver mi,ze to by sa zmenilo, ak ho budes nosit pod srdcom, velke puto ta s VASIM dietatkom spoji.rozmysli si to.interupcia je zavazny krok, ktory mozes lutovat neskor.skor by si lutovala interupciu/vycitky svedomia, alebo nejake nedajboze nasledky/ako si dietako ponechat.mas urcite rodicov, ktori ti pomozu.

myis

Lenze na dieta sa musis citit. Ja som brala antiku kvoli PMS, mala som hrozne bolesti a tak.. Kua, som hrozne nasrana