Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
no teraz som si stiahla serenu,to znie celkom veselo=DDDodteraz s atakouto hudbou budem asi dopovat=DDDDDDIdem jest a dam si potom cukriik,lebo ste mi spravili chute...ze shakti?=DDD
normalne som bol zvedavy, ze ci na to prides alebo nie. a k tej tvojej poznamke, co si napisala, vies to som aj ja mohol napisal o tebe. keby som chcel ripnut, ale nenapisal som. lebo som nechcel. tak preto ma to prekvapilo. lebo teraz neviem co si mam o tom mysliet....
poviem ti to takto jajuska...mozno nepochopis co to pre mna znamena ale...
ked som ta spoznala..pripadala si mi ako maly spinavy roztraseny psik...ktoreho vsetci povazovali za skaredeho..nik sa o neho neuhol..ale ja som v tebe cosi videla,iskricku..taku zvlastnu..
ten psik potreboval iba jedno jedine pohladenie...otriasol sa,vykupal,dobre najedol...a zrazu vsetci zbadali aky je krasny,rozkosny a zacali ho hladkat vsetci-dostal to co si zasluzil-obdiv a lasku!!
mamca...zboznujem tvoj humor,fakt nema chybu=DDDDDDDD
A ja zas nemyslím...nemám čím... ale nikomu to nepoviem! :DDD
shakti=DDDDDDDDDDDDale kludne aj to zlee,vazneee,to posunie cloveka ak je to konstruktivne.ale super reakcia bola tvoja=DDDD
Samko naozaj pekne dakujem a ani ty sa netrap uz=D
Na tam hnusom Exprese ide prave sexual healing, tak preto ten prispevok SHAKTI :-)
jaja, jajaj ja by som ta normalne chcel spoznat aj nazivo :-). Pohodicka na entu! A netrap sa.
ako som to podla teba identity myslela??
ozaj pozname sa? :-)
jajka preboha to sa nas ani nepytaj!!!
:-DD tuto otazku ja ludom radsej nekladiem! co si zosalele?ved to je samovrazda!!! :-DD
a inak necakam,ze ma tu zacnete vychvalovat=DDkludne aj to zle,mam rada konstruktivnu kritiku..
shakti ja viem ako si to myslela a trochu ma to prekvapilo.