Som velmi citlivy clovek,mam uzasneho priatela,ktoreho strasne lubim,za posledny rok som zazila vela zivotnych zvratov,no z nicoho nie som tak smutna,ako ked nieco nie je dobre v nasom vztahu.Je ku mne uzasny,pozorny,ale ked ma toho strasne vela,mam pocit,ze na mna zabuda,ze neberie do uvahy moj zivot,moje zaujmy,nikdy sa ma naopyta,ako sa mam,co som robila,co mam v plane,pritom ja stale vsetko jemu prisposobim,sme spolu malo,kvoli jeho vytazeniu,no ja si cenim kazdu minutku a strasne sa z neho tesim,kym on je zaveseny na TV,ja som zavesena na nom a chce sa mi plakat,uz nie je,ako bol...ale bojim sa,aby som mu neliezla na nervy,ked mu prizvukujem,ze na man zabuda,ze si am nevazi a tak....neviem sa nejak najst,asi ho mam radsej ako seba...obcas mi pripada ako sebec,ze ona ma toto,toto a od neho zavisi,kedy sa uvidime a an kolko,vzdy meska,nevie si zorganizovat cas a povinnosti,vzdy na nas ukor..a bojim sa,ze obcas uz za mnou pride,len aby bol klud...ja viem,ze si mnohe baby povedali,typicky chlap,ale ja ho lubim a velmi ma to trapi,byt nieco,co za nim len cupka...chcela by som ist ku psychologovi,len neviem,co povedat a co od neho cakat...som strasne zufala,neviem,co robim zle
som nešťastná..PSYCHOLÓG.... ???
noonaa napisem ti asi az zajtra, lebo padam z prace, a doma budem mat net az zajtra, bo sa neco poruchalo, ale v kocke, presne mam to iste, ved ti napisem, zatial papik:-)
SORAJA-napisala som ti email :)
robo:)))))´no domyslela som si, ze si to ty:-)))) no moj tiez asi vsetko ebrie ako samozrejmost, aspon nekdy mi to tak pripada,a j ked on vravi, ze nei, no ale ked si anlejeme cisteho vina, tak ymslim, ze tak trochu hej:-) No a mozem napisat aj mailik, jasne, ak sa podari, tak este dnes, bo som v praci a neviem ako vse postiham este:-)
Soraja prepac, som sa zapisal pod inym nickom, to som ja hmm:)) he he:) Urcite ta ma rad, ja som ju tiez mal, len som si to akosi neuvedomoval, resp. som to bral ako samozrejmost. Proste potreboval som tvrdo dopadnut, aby som vydel vlastny obras v zrkadle. Ti poviem nebolo to bohvieco... :)) Ak chces o tom tvojom ci inom pokecat, moj mail je zverejneny...
robo:))))) no je pravda, ez clovek si uvedomi to co mal az ked to strati, hoci niekto si to neuvedomi ani tak alebo je prilis hrdy na to, aby to priznal, ze si to uvedomil: S mojim nie su az take problemy, ale dost casto mi ublizi aj ked neumyselne, ale potom asi ani enchape, ze co mi na jeho skutkoch mohlo ublizit, ale to je na hlbsie zamyslenie a dlhsiu debatu: Ale inak je skvely a milujem ho a viem ze aj on mna:-)
je to super, ze si sa zmenil a ze uz uvazujes inak. Keby tak aj toho mojho osvietilo, no ale to by bolo na dlhsiu debatu... Ale klobuk dolu pred tebou, ze ti dokazala ta skusenost nieco dat a drzim palce, aby si na svoju vyvolenu necakal prilis dlho:-)
Jasne ze najdem, som o tom presvedceny. Strasne vela mi tato skusenost dala, viem kde sa stali chyby. Ono som nesmierne stastny ze sa to stalo (moja zmena)a zaroven nesmierne smutny ze to takto dopadlo.Mohli sme byt spolu stastni. Ale zasa viem ze keby sa toto vsetko nestalo, stale by som nedokazal mat plnohodnotny vstah, davat a nie len brat. Je to super, strasne sa tesim na to nove co ma caka, jednoducho mi to vsetko otvorilo oci. Viem ze moja buduca bude ta najstastnejsia osoba na svete a nikdy nebude musiet vytvorit takuto temu na tomto ci podobnom fore:)
tak to teda chapem, najhorsie je ked je clovek az prilis hrdy, moze stratit niekoho, kto by stal vazne za to a clovek robi chyby a ked sa z nich dokaze poucit, tak je to skvele. Ale no ved uvidis co zivot prinesie a ma pravdu, tlait na pilu sa neoplati,ale snad najdes svoje stastie:-)
soraja... ale ja som to spravil, urobil som vsetko pre to, aby to bola znovu OK. Ale ona tu uz nechce, neveri mi. A myslim ze ak to nespravilo to vsetko, tak uz to nepojde. Nepoznas ju, ona je strasne hrda, urazena, nevratila by sa uz len kvoli sebe. Ver mi, uz je to 7 mesiacov, nie je uz cesta spat. Aj ked viem ze som jej neni lahostajny, ale bozomna je jej lepsie. Proste uz je to stratene. A zasa ani ja nie som ta povaha, ktora by stale otravovala a tlacila na pilu, tiez mam svoju hrdost, mne staci povedat len raz nie.