som nešťastná..PSYCHOLÓG.... ???

Príspevok v téme: som nešťastná..PSYCHOLÓG.... ???
noonaa

Som velmi citlivy clovek,mam uzasneho priatela,ktoreho strasne lubim,za posledny rok som zazila vela zivotnych zvratov,no z nicoho nie som tak smutna,ako ked nieco nie je dobre v nasom vztahu.Je ku mne uzasny,pozorny,ale ked ma toho strasne vela,mam pocit,ze na mna zabuda,ze neberie do uvahy moj zivot,moje zaujmy,nikdy sa ma naopyta,ako sa mam,co som robila,co mam v plane,pritom ja stale vsetko jemu prisposobim,sme spolu malo,kvoli jeho vytazeniu,no ja si cenim kazdu minutku a strasne sa z neho tesim,kym on je zaveseny na TV,ja som zavesena na nom a chce sa mi plakat,uz nie je,ako bol...ale bojim sa,aby som mu neliezla na nervy,ked mu prizvukujem,ze na man zabuda,ze si am nevazi a tak....neviem sa nejak najst,asi ho mam radsej ako seba...obcas mi pripada ako sebec,ze ona ma toto,toto a od neho zavisi,kedy sa uvidime a an kolko,vzdy meska,nevie si zorganizovat cas a povinnosti,vzdy na nas ukor..a bojim sa,ze obcas uz za mnou pride,len aby bol klud...ja viem,ze si mnohe baby povedali,typicky chlap,ale ja ho lubim a velmi ma to trapi,byt nieco,co za nim len cupka...chcela by som ist ku psychologovi,len neviem,co povedat a co od neho cakat...som strasne zufala,neviem,co robim zle

yeah

Ja len som chcel tym povedat, ze treba s tym neico robit inak ho stratis. Vies to ze mu budes vycitat ze nieje s Tebou..to sa da vydrzat urcitu dobu ale potom to bude horsie...
Ja si myslim, ze mas uplne normalneho chlapa, kazdy chlap sa chce realizovat v praci, neico dosiahnut, zarobit peniaze. Treba sa porozpravat, ze potrebujes nejake male drobnosti lasky pocas dna...staci aj pekny email, alebo sms. telefonat...

noonaa

dakujem krasne,ze si mi venovala cas a nazory...fakt si to cenim a prajem vsetko dobre....idem s snazit nemysliet na toto..... fu...dam vediet,sem :)lubkajte sa a nech sa vam dari...a ak ta nieco este napadne,sem s tym :)

jaja

no super,takze mysli aj na tvoje narodky dopredu...myslim,ze to nebude strata casu,ze ste spolu=Dano,to je ironia,ze ti co sa nelubia su spolu a ti co sa lubia sa len tak rozidu...ale podla mna ak je to prava laska,urcite budu spolu=Ddufam,ze je to nas aj vas pripad=D

noonaa

darcek uz ma,chvalil sa mi,ze daco super zohnal.co mam rada....stale daco robi,bud hra na akciach,je DJ,alebo okolo firmy,alebo na dome....dam vediet....najhorsie je rozist sa z enjakej kraviny,pricom sa ludia stale lubia....to ma teraz napadlo,nic take sa nechystam urobit,to len exrem...

jaja

znie to naozaj rozumne...potom daj vediet ako dopadlo=Dja budme mat narodky ku koncu roka,vraj uz teraz zhana darcek priatel mi vravel,ze uz vie co mi da a ze je zvedavy ci sa mi to bude pacit=DTak o to som zvedavsia aj ja=DDAle je jedno co dostanem,hlavne,ze na mna mysli...vraj na mna mysli aj ked si myslim,ze nemysli mi vravel=DDDD

noonaa

ved to,verim tomu,ze je rozumny,ako sa tvari a ako ho vidim uz roky,no ked die o city,ide to tazsie...dufam,ze sa to coskoro vyriesi,ja by som brala aj enjaku pauzu,aby si uvedomil,ale to asi nie je dobre,nevediet,na com si,preco to je....ale idem mat narodky,som zvedava,ci nezabudne,bo ma toho nenormalne vela....a vazne to hrozi,ak zabudne,bude mat dost casu na premyslanie...nemyslim tym rozchod

jaja

podla mna vo svojich narokoch nie si upnutejsia,len citlivejsia...chapem co ti vadi,tiez by mi to vadilo...ale nie je to nastastie nic co sa neda napravit podla mna=D

noonaa

Yeah-tiez som nad tym uvazovala,ze ci nie som upnuta....asi aj som,lebo som vyrastaa bez rodicov achyba mi laska.....je to tazke so mnou....ale stacilo by mi,keby sme boli spolu obcas,ale spolu..ze yb sa mi venoval...nepotrebujem ho 24 h denne,to aj mna obmedzuje