som nešťastná..PSYCHOLÓG.... ???

Príspevok v téme: som nešťastná..PSYCHOLÓG.... ???
noonaa

Som velmi citlivy clovek,mam uzasneho priatela,ktoreho strasne lubim,za posledny rok som zazila vela zivotnych zvratov,no z nicoho nie som tak smutna,ako ked nieco nie je dobre v nasom vztahu.Je ku mne uzasny,pozorny,ale ked ma toho strasne vela,mam pocit,ze na mna zabuda,ze neberie do uvahy moj zivot,moje zaujmy,nikdy sa ma naopyta,ako sa mam,co som robila,co mam v plane,pritom ja stale vsetko jemu prisposobim,sme spolu malo,kvoli jeho vytazeniu,no ja si cenim kazdu minutku a strasne sa z neho tesim,kym on je zaveseny na TV,ja som zavesena na nom a chce sa mi plakat,uz nie je,ako bol...ale bojim sa,aby som mu neliezla na nervy,ked mu prizvukujem,ze na man zabuda,ze si am nevazi a tak....neviem sa nejak najst,asi ho mam radsej ako seba...obcas mi pripada ako sebec,ze ona ma toto,toto a od neho zavisi,kedy sa uvidime a an kolko,vzdy meska,nevie si zorganizovat cas a povinnosti,vzdy na nas ukor..a bojim sa,ze obcas uz za mnou pride,len aby bol klud...ja viem,ze si mnohe baby povedali,typicky chlap,ale ja ho lubim a velmi ma to trapi,byt nieco,co za nim len cupka...chcela by som ist ku psychologovi,len neviem,co povedat a co od neho cakat...som strasne zufala,neviem,co robim zle

jaja

presne tak,lenbo ty pockas....beriem spat toho psychologa,ved ty si sama odpovies tak ako by ti odpovedal on=DDmojaaa,uvedom si,co je pre teba dolezite,co ma zmysel a co nie...treba sa rozhodnut...povedat mu rozhodne,ze toto a toto sa ti nepaci a ze aj ked ho lubis nezvladas takyto vztah...ak ta lubi,zmeni sa to..ak nie...

jaja

no takze presne ako pises...zle to pochopi,dobre to este beriem,chlapy su niekedy zabedneni=DDDale ked uz ste spolu,tak telka,telefon,znamy atd....to nie...moj si napr.sam od seba vypina telefon niekedy ked sme spolu a niekedy ani nezdviha,vraj nechce aby ho vyrusovali ked sme spolu,ze najviac mu zalezi na mna a ostatne pocka.a podla mna toto je laska

noonaa

keby raz za cas vypustil nieco,aby som vedela,ze mu ozaj na tom,aby sme spolu boli zalezi,no nic take.....lebo ja pockam...

noonaa

Ja som s nim mala uz dost vaznu debatu a naozaj to pochopil avela veci si zobral k srdcu a uz to neurobil a naozaj s asnazi,on sa aj snazi byt so mnou,ale toto,co mu poviem,si vzdy inak vysvetli,ze mi napr vadi,ze robi na dome a nie sme spolu,no mne vadi to,ze si nevie zadelit cas a vcas mi dat vediet,ci budeme spolu,alebo nie...ja som velmi uprimna a riesim veci,vzdy mu to poviem,ked nieco,len nechcem stale,aby som mu nsla na nervy....a aby to nezobral tak,ze ho obmedzujem....boze,neviem,kam sa pohnut...on sa snazi byt so mnou,ale nejde mu to,a aj keby sme boli spolu malo,tak aspon ten cas,keby som ja bola ta jedina ,co ho zaujimam,ale je tu este telka,telefon,znamy,co stale volaju.....

jaja

no my sme spolu pol roka a 20 a 24.predtym sme boli nejaku dobu najlepsi kamarati=DViem,ze triezvo uvazujes,to citit,ved som to tusim uz aj napisala=Dposobis ako mila,citliva osobka,ale preco mu nepovies co si myslis,moja?presne o tom je vztah,pohadat sa,udobrit sa,nejde to vzdy len tak lahko..inak toto su slova mojho priatela=DD

noonaa

ja viem moja,hoci som zalubena,trizvo uvazujem,ze to neboal dobra reakcia,ale dobre je to pocut aj od nestrannej osoby,ked sme pochyteni,ja vzdy pridem za nim prva,hoci je zduty:)a pytala som sa,ci yb prisiel on,keby ja nie...a vraj ano,ale trvalo by to dlhsie....ja mam pocit,ze je toto cele len o nom,ze ma lubi,ale uprednostnuje svetko svoje,ale raz mi naznacil,ze ci pre man robi malo,strasne ma vie zmiast ,ked mu chcem nieco povedat,velmi mi to pride luto...ze take nieco vobec riesime,a pak uz si myslim,ze aj som ta "zla"...vy ste ako dlho spolu? a v akom veku,ak mozem vediet

jaja

no tak toto nie...nevidim to velmi pozitivne podla toho ako zareagoval,prepac,ze ti to pisem,ale je lepsie vediet praavdu...ja som minule plakala kvoli kamaratke a moj priatel prisiel ku mne a si ma pritulil k sebe,hladkal ma po vlasoch a hovoril mi,ze vsetko bude dobre,ze zivot ide dalej a ze mame jeden druheho,ze nikdy nemam zabudnut na to ako ma miluje....alebo ked sa pochytime na niecom a som nastvana na neho tak pride ku mne a chce sa so mnou o tom porozpravat,pretoze mu na mne zalezi a skonci sa to nakoniec vzdy krasnym objatim a pusou

noonaa

malokedy placem pred nim,ale ostal zarazeny,ze co sa deje,nevedel asi,co povedat a ja s hrcou v krku tiez nie,trochu ma nechal vyrevat,pak si ma (po dost dlhej dobe) pritulil,a povedal,ze ma obcas pocit,ako keby som chcela,aby mi nahradzal lasku mojich rodicov,ktorych mam v nezname...a ja na to,ze mne staci ta jeho...nic take,ako,ze bude dobre,alebo ze ma lubi,ze to prekoname...a ja mu nemozem diktovat kazde slovo...ale boli to..domotane vsetko:(chaos amm riadny,obcas neviem,ci nechcem vela od neho,....

jaja

vztah je o tom,aby sa dvaja ludia milovali,ale si aj vyhovovali povahovo a rozumeli si..aby sa vedeli pohadat,udobrit,podrzat...