Som velmi citlivy clovek,mam uzasneho priatela,ktoreho strasne lubim,za posledny rok som zazila vela zivotnych zvratov,no z nicoho nie som tak smutna,ako ked nieco nie je dobre v nasom vztahu.Je ku mne uzasny,pozorny,ale ked ma toho strasne vela,mam pocit,ze na mna zabuda,ze neberie do uvahy moj zivot,moje zaujmy,nikdy sa ma naopyta,ako sa mam,co som robila,co mam v plane,pritom ja stale vsetko jemu prisposobim,sme spolu malo,kvoli jeho vytazeniu,no ja si cenim kazdu minutku a strasne sa z neho tesim,kym on je zaveseny na TV,ja som zavesena na nom a chce sa mi plakat,uz nie je,ako bol...ale bojim sa,aby som mu neliezla na nervy,ked mu prizvukujem,ze na man zabuda,ze si am nevazi a tak....neviem sa nejak najst,asi ho mam radsej ako seba...obcas mi pripada ako sebec,ze ona ma toto,toto a od neho zavisi,kedy sa uvidime a an kolko,vzdy meska,nevie si zorganizovat cas a povinnosti,vzdy na nas ukor..a bojim sa,ze obcas uz za mnou pride,len aby bol klud...ja viem,ze si mnohe baby povedali,typicky chlap,ale ja ho lubim a velmi ma to trapi,byt nieco,co za nim len cupka...chcela by som ist ku psychologovi,len neviem,co povedat a co od neho cakat...som strasne zufala,neviem,co robim zle
som nešťastná..PSYCHOLÓG.... ???
baby...dakujem za nazory,nie je to take lahke,ako sa moze inym zdat,preto som rada,ze sa mi snazite poradit a nepisete mi,ze som blba a preco si robim tazku hlavu...nase stretnutie sa blizi,ak ho zase nezrusi, a je neviem,co bude,myslim,ze onn sa bude tvarit,ako keby nic,a ja neviem,tesim sa na neho,ale treba to riesit,len ako k tomu dojst...aby som ho nezdrbkala hned z prichodu...som strasne zmatena,neviem,ci to,co robim,je dobre....ale co ine robit,len o tom dat rec
ENVY-moja,rada pokecam,popise,no nechcem tu yverejnovat email,nikdy nevies......ako to vzmzslime ? na nete budem asi az zajtra na obed,bo som v praci.....ale isto sa ozvem...
baby, zazila som si to iste. riesenie je jedno = doverujte svojmu priatelovi lebo ho stratite. muzi su uplne ini ako my a ked im take zacneme hovorit beru to hned ako obvinovanie, rypanie, nedoveru. potrebujucitit ze ich beriete takych aki su, bez vycitiek. tak ako my mame depky a vseliake stavy raz za cas, oni maju tiez vseliake obdobia. ak naverite odvahu,porozpravajte sa s priatelmi, bez vycitiek, ale len vyjadrite svoje pocity a overte si ci je pravda co si myslite. a doverujte im !
noonaa, ja odpadnem, ja mam tento isty problem ako ty- v poslednej dobe stale placem, mam pocit, ze ja som ta, co sa prisposbuje, aj ked viem, ze ma miluje, ale skratka mam pocit, ze on neciti potrebu byt so mnou tak casto ako ja s nim....prosim, daj mi svoj mail, strasne by som sa chcela s tebou o tom porozpravat...aj ja uz uvazujem nad psychologom a strasne sa trapim..prosim, ozvi sa mi..
Skús prehodnotiť váš vzťah a hlavne jeho význam. Ak nie si priveľmi citlivá, tak potom nie je v poriadku, že on si nedokáže nájsť na váš spoločný čas voľno, že sa ti málo venuje. Moja kamarátka z tohto dôvodu pred dvoma týždňami ukončila 8ročný vzťah a bolo jej vtedy skutočne mizerne, no na druhej strane si uvedomila, že donekonečna nemôže čakať, kedy si on nájde čas, kedy príde, či vôbec príde. Nedá sa byť vo vzťahu sám, na vzťah sú potrební dvaja, ak ten druhý absentuje, neprejavuje záujem alebo je apatický voči partnerovi, je niekde chyba. Otvorene sa s partnerom porozprávaj, ako si predstavuje, že bude váš vzťah ďalej fungovať a ty mu povedz svoj názor a ako sa cítiš. Muži majú iné myslenie, nevedia si vysvetliť náznaky, ani naše mlčanie. Mne jasne manžel povedal: keď sa niečo bude diať, povedz mi to na rovinu, pretože neviem pochopiť z mlčania, čo sa deje. To je moja rada, som vydatá 14 krásnych rokov a viem, že akýkoľvek problém sa dá riešiť, len to chce oboch partnerov. Prajem ti veľa šťastia!!!
ak by som do neho musela hucat stale ja,asi to vzdam aj skor,bo som prilis mierumilovna...inak povedane sprosta.....
Ak by to takto malo ostat na dlho, ze mu budes stale neico vycitat (nesudim, ci opravnene alebo nie)som si isty ze zacne uvazovat ze asi bude dobre sa rozist...
presne tak,ale tym,ze mu to prizvukujem sa bojim,ze niecim mu ublizim a strati trpezlivost alebo co...on totiz nema an mna "ziadnu staznost" okrem toho,ze obcas nevie,co od neho chcem,ked uz som zufala a ronim slzinky.....
Dostavame sa pomaly k tomu ze muzi a zeny su z ineho cesta...jedine co vsetko moze dat na spravnu cestu je rozhovor a samozrejme snaha urobit nieco preto, nie len povedat ok alebo jeden den byt chrumkavy a zas do strych kolaji...
Yeah_ aj ja sa chcem realizovat v praci,skole...a vo svojich zalubach,ale zatim len ja robim kompromisy,keby ja nie,tak s aasi ani nevidime....a o tych drobnych prejavoch lasky vie....a nejak....nema cas....