20 a stale panna

dada

Čím neskôr so sexom začnete, tým budete zdržanlivejšie, a budete sa viac hambiť keď to budete robiť prvý krát. Môj názor.

tika5

Tak neviem, mne to pride v 30-ke trochu divne... Aj chalan, ktory sa zoznami s babou, ktora je v 30-ke panna, sa musi pytat "preco este s nikym nic nemala"... 30 je uz asi moc, zvlast, ked zena si sex dokaze vraj najlepsie vychutnavat medzi 30-40 r. ja som zacala s pohl. zivotom v 19-tich s muzom, ktoreho som milovala, teraz mam 30, a tusim si to viem teraz skutocne ovela viac uzit, tie prve roky to bolo doslova len take skusanie, hanbila som sa povedat, co by som chcela, napriek tomu, ze sme boli s partnerom ako siamske dvojcata. Odvtedy som mala este dvoch partnerov a v posteli je to uplne o inom. A rozhodne to nebolo tym, ze by bol moj prvy partner v posteli neskuseny. Skratka, s odstupom casu viem zhodnotit, ze chyba bola vo mne...

dada

Nič na tom nie je zlé že ešte stále ste nemali sex. Len si prosím Vás prostredníctvom toho nevynucujte svadbu. Nech Vás nenapadne povedať také slová, že chcete počkať až po svadbe, lebo poznám tri ženy, ktoré toto urobili, a ani jedna nie je šťastná, dve dokonca po roku spolunažívania ostali samé. Myslím, že tieto slová "po svadbe" sú už len nejaké predsudky... ale samozrejme nechcem nikoho urážať. Určite sú aj také ktoré to mali až po svadbe a dobre dopadlo. ale...

elablue

Darling,chalan co naozaj miluje dievca tak ochotne pocka az budes na to pripravena.Ja mam priatela co ma uz 28 rokov a nikde ma netlaci,dohodli sme sa ze pockame az sa na to budem citit,nechce aby som to spravila len kvoli nemu.

chalan

ja som chalan, tiez mam 20 a som panic. a netrapi ma to. urobim to, ked budem chciet a s kym budem chciet. lebo tak to chcem. je viacej takych (chalani aj baby) co maju 20 a aj viac a este stale nemali sex. je to v pohode. urob to ked budes chciet.

mariska

Ja budem mať 24 a tiež som panna. Keby som bola chcela, s nejedným som sa mohla vyspať, ale ja chcem počkať na lásku. Nehovorím, že to musí byť hneď ten pravý, iba to chcem aby ma z celého srdca miloval a aj ja jeho. Takže čakám. :-). Trošku sa síce obávam, že keď ho nájdem, či nebude tak trošku sklamaný, lebo pravdu povediac aj ja by som chcela skôr skúseného. Ale dúfam, že nie.

darling

dufam,ze aj ja raz natrafim na niekoho takeho kto bude ochotny pockat. lebo zatial na mna vsetci nejako len tlacili. a ja mam potom taketo myslienky

neznama

tiez som mala taky vztah....co uz aspon vies ze ti za to nestal...teraz mam vztah a s chalanom som sa vyspala po 15 mesiacoch chodenia

darling

hm, len by nemuseli byt taky nedockavi. vpodstate sa tento moj vztah rozpadol kvoli sexu. lebo ja som este nechcela a on bez toho nemohol vydrzat :o(