mam 20 a som stale panna. uz ma to zacina trochu trapit. bojim sa ze nikdy nepride ten pravy.
20 a stale panna
moniqua87...presne tak...mam dost kamaratok co sa do toho hrnuli uz v 15tich a co z toho...urcite to nebolo take ako keby pockali...aspon co ja viem...
jaja, tusim sme sa pekne zhodli :-)))
chalan, odmietnuty mozes byt len takou co ta nebude mat uprimne rada
moj chalan bol tiez panic a mal 20 a vobec sa mi to nezdalo divne( teda tazko som tomu uverila, ze taky skvely chalan este nemal babu) ale fakt ma to potesilo... ak ta bude mat rada, tak to nebude riesit
chalan...odmietnuty z toho dovodu?co siiiiii...ved o tom hovorime...ak ta bude mat skutocne rada a bude za to stat,bude rada,ze si jej prvy.moj mal tiez nad 20 a ja som veelmi rada,ze som jeho prva...dufam,ze aj posledna=D
ja som to myslel tak, ze je to divne v dnesnej dobe. z pohladu ostatnych. ale z mojho pohladu to divne nie je.
uprimne ma tesi, ze je na svete este stale dost rozumnych ludi... :-))) a nie len takych co si chcu cely zivot "uzivat"
ja viem, ze to nie je divne. teda aspon ja s tym nemam ziadny problem. len sa akurat trochu bojim toho, ze by ma som mohol byt odmientuty prave z tohoto dovodu. ale inak ma to vobec netrapi.
chalan:nie je to divne,pre mna osobne je to mile,nevinne a sexi.
a preco by to bolo divne?normalka,ved citaj kolko je takych co zdielaju tvoj nazor=DOplati sa cakat,to povie kazdy kto zazil alebo zaziva ozajstnu lasku...
chalan, vobec nie je divne ze si panic, prave naopak ak stretnes svoju vyvolenu, tak bude urcite stastna, ze ona je ta prva