20 a stale panna

srdieckovavila

No tak snad niekedy takeho normalneho chalana najdem,aj ked to nevidim ruzovo.Ja potrebujem vela lasky,neznosti,bozkov,nehy a romantiky a netusim ci mi to niekedy dokaze niekto dat.Ci stretnem niekoho pri kom budem sama sebou,stastna,zamilovana,milovana.

moniqa87

srdieckova, tak to nehovor kazdemu hned... chvilu vo vztahu pockaj nez to vyklopis a potom uvidis ci za to stoji, samozrejme, ze ten chalan tomu asi tazko veri, ako som aj ja nedokazala uverit tomu svojmu, je to prekvapenie to ano, ale mozno skor prijemne, to skus zistovat...
no ja mam vo svojom okoli vela ludi co tuzia po ozajstnej laske a naozaj na nu aj cakaju, ale ako si vacsina z nich este to stastie nema...

chalan

ano to je asi pravda, ze je viac takych ludi ako my. len to nedaju najavo. radsej splynu s davom, akoby mali ukazat pravu tvar. ak to mozem takto napisat. kazdy to chce mat zasebou, kazdy sa ponahla, ale vlastne to mozno ani nechce. robi to len preto aby sa nestrapnil pred ostatnymi. lebo sa boji, ze ho neprijmu medzi seba.

jaja

srdieckova vila...na mna by tiez nikto nebol byval pvedal,ze este som s nikym nespala...mozno prave preto na teba tak pozeraju,lebo v mnohych ludoch je este zakotvene,ze panna ma vyzerat taka tak,ma byt taka a taka....ver tomu,ze je to pozitivum ak sa do toho nehrnies...jasne,ze ani dlho cakat sa neoplati ak je pri tebe uz niekto koho mas rada a kto ma rad teba...

chalan

divna doba. som myslel, akoze ludia su skor materialisticky zalozeny. nie, ze laska uz neexistuje alebo co. existuje, ale...
akoze chalani to zoberu inac. aj ked dnes je malo ludi co maju 20 a viac a este stale to nemaju za sebou, ale si myslim, ze normalny chalan sa tomu potesi. alebo to vobec nebude riesit.

jaja

a este taka filozoficka uvaha....laska jednoducho je,bola tu a bude vecne...a preco milujes?to sa neda povedat,pretoze ak poznas na tuto odpoved otazku,tak jednoducho nemilujes naozaj...je to pocit,ktory prichadza z vnutra tvojho srdca...

srdieckovavila

Ja neviem,ja ked to niekomu poviem tak na mna pozera ako keby som bola neviem co.A pritom som podla vsetkych pekna,sexi baba.Len privelmi romanticka a uprimna a momentalne vzdy smutnucka.

frontman

ja teda nie som vo vasej situacii.
ale je blbost tvrdit, ze je teraz taka doba, ze si vsetci chcu len uzivat.
to vobec nie je pravda, plno ludi (aj chalanov) je na tom rovnako ako vy.

jaja

moniqa87...veru nie si jedina,poznam dost ludi co su an tom podobne ako my...treba tomu len verit...to stale prizvukujem..ked to najmenej cakate a to nie je fraza...