20 a stale panna

jaja

srdieckova vila...potom mam dobru spravu...ja toto skutocne mam,tymto klipom si mi len pripomenula ako velmi si to musim vazit...nekonecne milujem svojho chalana a viem,ze aj on mna...je mojim priatelom,milencom,najlepsim kamaratom a ja pre neho to iste...dakujem=D

dada

Teraz zalovím trošku do svojích skúseností. Ja som mala viac sexuálnych partnerov, a vždy som si myslela, že za to stoja. Ale nestáli. Teraz mám manžela ktorý za to stál a stále stojí. Keď budete dlhšie spolu, naučíte sa to ako to má rád, a zároveň naučíte vy jeho ako to máte radi vy. a nebojte sa o tom rozprávať, experimentovať. Ide práve o to aby to bolo krásne. Ale na druhej strane z tých negatívnych skúseností mám aj nejaké pozitívum, a to je že som vedela porovnávať.

srdieckovavila

Aj ja hladam mileho romantika,s ktorym by som zazila nieco nadherne.
Tuknite si tu:www.youtube.com
Podla mna to je laska a to co by vacsina dievcat chcelo najst.

jaja

presne tak aj o mne si davno mysleli,ze nie som panna a bola som...to nie je vada.a samozrejme,ak ta naozaj miluje bude rad ako ten moj..aj ja som bola rada,ze som jeho prva...

jaja

pockaj....dada,ale ja som nepisala,ze pockat na toho praveho,ale na toho kto za to stoji....to ci je pravy nevies dopredu nikdy,mozes len tusit a cas ukaze...no ved odmietat sex rozhodne netreba to je predsa prirodzena krasna vec...

srdieckova vila

Mam 21 a som panna a ver mi,ani jeden chalan by to nepovedal.Nie je to hanba,skor si myslim,ze chalan ktory T bude velmi lubit bude rad.Podla mna panny nie su len skarede,tucne,silne veriace,ktore to chcu az po svadbe.Poda mna to su aj pekne,milucke romanticky.Verte mi.

dada

Lenže nikdy nevieš, či naozaj je ten dotyčný pravý... Pre teba bude pravý, ale napríklad ty pre neho pravá nebudeš. A čo keď teho pravého kvôli tomu že odmietala sex pustila k vode?

jaja

ja si zasa osobne myslim,ze na tom nic zle nie je pockat na toho kto za to naozaj stoji,potom je to prvykrat naozaj krasne...ja som to tak mala tiez a som rada,ze som nanho pockala do 20tky..ale tiez je pravda,ze netreba dlho cakat,lebo cim viac cakas tym viac od toho ocakavas...takze taky zlaty stred,ako vo vsetkom=D