mam 20 a som stale panna. uz ma to zacina trochu trapit. bojim sa ze nikdy nepride ten pravy.
20 a stale panna
baby vsetko raz pride. len si treba pockat a neprestat verit. ja mam 20 a doteraz som nemal priatelku a ani sex. v dnesnej dobe je to divne, ja viem. ale ja to budem robit vtedy ked budem chciet a s kym budem chciet. a verim, ze raz najdem taku, s ktorou mi bude fajn. a dufam, ze budem fajn aj jej. len nebudte smutne a usmievajte sa. a ono to raz pride.
www.youtube.com
AK MATE RADI ROMANTIKU A VIETE PO ANGLICKY
byt pannou v 20 nie je hamba a nie je to ani vtedy ked sa clovek na to neciti... proste ak sa na to baba neciti nech kludne pocka... ak ten chlan za to nestoji tak nebude ani ochotny cakat a odide, ale potom mozno prave vdaka tomu si zachovate panenstvo pre toho kto si to naozaj zasluzi...
ja som to zazila a vobec nelutujem, ze som sa do toho nehrnula po hlave, lebo keby som to dala tomu pred tym, velmi by som teraz lutovala, ze som sa nemohla ako prvemu odovzdat tomu kto ma skutocne miluje...
dakujemeee.zazijes aj ty srdieckova neboj,potom napis=DSom si tym ista....a frontman...romantika je nadherna=D
Ja ked si to pustim vzdy placem a pride to ked to najmenej cakas?Hm,velmi tomu neverim.Ale je fajn,ze niekto ma taku velku a nadhernu lasku.Drzim Vam palce.
baby, ake ste romanticke :)
je to celkom mile
srdieckova vila a este nieco...nehladaj on sa objavi sam ver mi...
srdieckova vila...ty aspon zavidis,ale ja kym som to nepoznala som ani nezavidela,lebo som neverila,ze ej to vobec mozne=DDDpride to ked to najmenej cakas,stale to plati...aj dnes s nim budem jupiiiiiiiii
az na tu prechadzku so psami,lebo tych zatial zial nemame=DDDale chcem tym vsetkym povedat,ze naozaj to mozes zazit aj v reale,vela bab to zaziva co aj poznam...ja som tomu tiez neverila,ze je to mozne,az kym to neprislo...
jaja:uprimne zavidim,ja mam niekedy obrovsky strach,ze nikoho takeho nikdy nenajdem.