Ahojte.Mam 22 rokov a, bohuzial, velmi ale velmi male prsia.Rozmyslam o zakupeni nejakych tabletiek podporujucich ich rast. Ak niekto mate s tym nejake skusenosti, prosiiim dajte vediet.Dakujem
Velmi malé prsia:o(
AHOJ Kacka35 viesco ja určite nejdem brať ten herbust lebo už zo hodinku čítam o nom na nete vo vseliakych damskych diskusiach a dosť negatívne teda doslova nebrať! zatial ani jeden vychvalujuci nazor tak zatial ostavam pri prsia extra ja aj tak musim pockat do vyplaty tak mam este cas si dobre vybrat ale o tom prsia extra som len dobre veci citala teda vascinou tak tak boze uz som si aj antikoncepciu zmenila na diane35 teda MINERVU(vraj to isté) lebo o tej tiez dost ludi pisalo že sa im z toho zvacsili prsia este ma tiež zaujima čo ti povie doktor tak prosim potom napis to som fest zvedava uz sa teším nech tie tabletky aspon kusok pomožu:) a inak odkial si ty ? ja som z TR
...vies, a co ked je naozaj pravda, ze niekomu mozu tie tabletky zabrat a inemu nie...uz len preto by som to chela aspon vyskusat
Uvodomte si jednu vec: keby skutocne fungovali tabletky na prsia a chudnutie a podobne, tak uz davno by po svete behali len chude, prsnate a krasne zeny :)...
Ahoj KINGA...Zatial som si nic neobjednala, pretoze sa chcem najskor spytat na nazor gynekologa.Ale rozmyslam nad Prsia extra, alebo HerBust. No este fakt neviem. Tento tyzden sa uz konecne chystam ku gynosovi, lebo fakt uz cakam len na jeho nazor. A tebe tie tabletky nezabrali???
ahoj kačka! už som to tu spomínala čo všetko som brala len pod menom "a12", nejak som sa pomýlila, lebo kingu používam na inom fóre, ale to neva, ako som spomínala mala som decolen, a ešte niečo nejaký Bust, malo to anglický názov, už to bolo dávnejšie, a ty si si už objednala tie tabletky??? :)
KINGA...plne s tebou suhlasim, ty si presne moj pripad.Smiem sa ta spytat kolko mas rokov???a ci si uz brala nejake tie tabletky???ak si to tu uz ovsem nespominala:o)
jancik: díky moc za tvoj príspevok, potešil, ale ta opravím, že ja si to vôbec nemyslím že ku šťastiu mi chýbajú veľké prsia, to je veľký omyl. Mne ku STASTIU chýbajú iba malé prsia, lebo ja mám úplne malililinké prsia, niekedy sa zamyslím či sa to dá nazvať prsiami,takže to je rozdiel....ja sa len chcem sama sebe páčiť, kým to nedosiahnem asi veľmi šťastná a vyrovnaná nebudem:((((((((((
kinga, kacka, ...
divcata, neviem ci sa mam rozculovat, abo s vami sucitit abo co?!? to ozaj si myslite, ze jedine co vam k stastiu chyba su velke prsia!?!
1. nikto si vas nebude vacsmi vazit pre to ako vyzerate, co mate na hrudi, ale skor preto, co mate v hlave!!!
2. isto ste poculi, citali, ... neraz, ze kazdemu sa nieco ine paci, ze niekomu sa pacia aj male prsia! takze to vas asi vsetci chcu iba klamat, lebo vy proste viete, ze vsetci chlapi tuzia len po balonoch... tak ja vam mozem povedat aspon za seba, ze keby som si mal vybrat holku (ci uz na jednu noc, abo na vztah) tak si vyberiem skor tu s mensimi prsiami (ak by teda inak boli uplne rovnake).
3. budte stastne, ze nemate tie zdravotne problemy ako baby s opacnym problemom, vase prsia budu vyzerat aj po pripadnom tehotenstve pevnejsie, estetickejsie a erotickejsie, ze vam nevadia pri pohybe, behu a pod.
4. aj keby to bol vas jediny problem, stale su tu ludia, kt. nemaju co do ust, ktori su tazko chori, kt. musia zit pod hrozbou, ze pri nich vybuchne bomba... este stale sa vam ten vas 'problem' zda taky vazny???
PS: kludne si vyhodte tazke prachy za tabletky, mozno sa vam podari presvedcit same seba, ze vam zabrali a pomohli... je to vasa vec, len si s nimi neznicte zdravie! a ozaj, ste si iste, ze ti, co vam ich tu odporucaju, nie su iba agenti farmaceutickych firiem?
inak dufam, ze sa vam tento 'problem' podari vyriesit k vasej spokojnosti, no podla mna by bolo vasim najvacsim uspechom, keby ste to za problem a hendikep nepovazovali ;-) to ze sa vas frajer otoci za babou s velkym poprsim, este nemusi znamenat, ze taku aj chce. a mozno sa obzrie aj za takou s mensimi prsiami, no to ani nezaregistrujes, pripadne tomu nevenujes taku pozornost. a ak ta ma tvoj drahy naozaj rad, tak len kvoli mensim prsiam od teba urcite neodide! :-)
mozem povedat, ze ja som ten isty pripad... ale ako problem to nevidim... tiez mam velmi male prsia, kedysi som z toho mala strasne mindraky, ale teraz mi je to uz viac menej jedno... obcas ma to nieze trapi, ale zazelala by som si tam toho trosku viac.. ale nechcela by som take velke balony ako ma moja kamoska!!! je to obcas neprakticke...
ja mam 17 a tiez mam velmi male prsia. najpr ma to trapilo, ale zisitla som ze s malymi prsiami su mensioe preblemi... prilis velke prsie byvaju obcas zataz, mam taku kamaratku:(
nidky by som si ich nedala plasticky zvatsit, lebo je to proste neprirodne...
a strasne sa mi nepaci ked ma niekto 4 a vypadavuju mu s megalomanskeho vystrihu, je to nechutne:(