Ahojte.Mam 22 rokov a, bohuzial, velmi ale velmi male prsia.Rozmyslam o zakupeni nejakych tabletiek podporujucich ich rast. Ak niekto mate s tym nejake skusenosti, prosiiim dajte vediet.Dakujem
Velmi malé prsia:o(
preo chces nieco uzivat v 15 tich rokoch vsak si vo vyvoji este ti mozno narastu,,,,si moes ublizit roznymi chemikaliami neblbni a pockaj
a ten pripravok NDD BUST mozem pouzivat aj ked mam len 15???? pls napiste
Ahoj kinga:o) no ani ja zatial nic...neviem sa odhodlat a stale to odkladam...asi sa bojim, ze sa sklamem, ked mi nezaberu:o( a ty ako??? uz si nieco podnikla???
Čaute kačka, nikaa, ako sa máte? už ste dávno nepísali? Už beriete nejaké tabletky, pomáhajú? Ozvite sa , pa:)
ahoj baby ja patrim tiez k tym co nemaju takmer nic, 79cm obvod prs, 165cm vyska, vaha 50kg... mam 16 rokov ale prsia mi uz nerastu, beriem hak ale nepomaha. inac som so svojim telom spokojna, zvykla som hovorit, ze od pupku dole som dokonala ale smerom hore je to horsie... mam aj akne ale verim ze to zmizne, no prsia sa mi uz nejak nechstaju narast...chcela by som ich podporit uz teraz, kym som v puberte tak je podla mna vacsia sanca ze nieco pomoze ale vacsina vyrobkov je az od osemnastich a neviem ci sa smu brat s hak... viete poradit? co pomaha okrem tabletiek? a ak tabletky - tak ake? diky
toto som dnes nasla na nete :
celkom zaujimave tak by ma zaujimalo ci to niekto skusal hm?
zena.centrum.sk
AHOJ v mojom pripade plastika vobec nepripada do uvahy, i ked velakrat som na nou premyslala, ale vzdy som dospela k nazoru, ze radsej male prsia ako...
kacka ak máš z toho komlex, tak si daj urobiť plastiku, lebo celý život nebudeš nad ničím iným rozmýšľať.