Ahojte.Mam 22 rokov a, bohuzial, velmi ale velmi male prsia.Rozmyslam o zakupeni nejakych tabletiek podporujucich ich rast. Ak niekto mate s tym nejake skusenosti, prosiiim dajte vediet.Dakujem
Velmi malé prsia:o(
kto vie, co pridavaju do tych tabletiek. mozno by ti vyrastli trosku prsia, ale mozno by sa ti oslabil iny organ v tele alebo co. ja mam tiez male prsia, ale som spokojna tak, ako ma pan boh stvoril. a ak sa to chalanovi nebude pacit, je to jeho problem.
ivana skus decolen /mne trochu pomohol.
ahojte vsetcii...mam thaky problem mam velmi male prsia ale velmii a chcela by som ich trocsku vylepsit ak mate niekto na to nejaky bezproblemovy recept dajte prosim vedie okrem teda silikonov a operaciii to nee tak mate nietoo na to recept???prosim ozvite sa velmiii prosimm uz konecne stem zvecsit ich tak mi pomozte budem velmii rada aspon urobite dobry skutok dakujem
Ahoj nikka...ja som z NZ, potom sa ozvem ako to dopadlo u toho gynosa, chcem tam ist co najskor, pretoze uz cakam len na jeho nazor. Inak Diane 35 som uz brala, su to tabletky hlavne ucinkujuce na plet s akne a ak sa nemylim tak antikoncepcny ucinok je az vedlajsi.no mne z nehoi nenarastli, ved vyskusaj:o) a davaj pozor na to, ze sa nesmu brat prilis dlho,je to tam casovo obmedzene
ahoj kačka35! No mne teda nezabrali tie tabletky, možno preto že som ich užívala krátku dobu, ale kto mal na to penieze vtedy som ešte študovala. A možno to zabere len niekomu, no vyskúšaj, raz môžeš a neboj že by ti nejak uškodili, také výrobky by nemohli predávať, však musia prejsť nejakou skúškou
nikka aspon to môžeš dať aj priateľovi:DD
no super pozerala som ešte zloženie add bust a pozri:obsahuje 390 mg Kůra palmy trpasličí a pozrela cez google účinky tej palmy a všade som našla toto:Výťažok zo Saw Palmetto – americká trpasličia palma. Pre jej blahodárne účinky je vhodná pre mužov. Obsahuje fytochemikálie podporujúce prostatu a priaznivo pôsobiace pri problémoch s močením.to je sila jednoducho add bust obsahuje najviac výťažok z tejto palmy a všade píšu len ako to posobí na prostatu tak neviem ako z toho možu narasť prsia idem ešte popozerať to zloženie prsia extra som zvedava čo zistím