Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné a moč?

noonaa

skuuste to,ja so mala strasnu plet,riadne to pomaha...ale potom si ju musim vyumyvat detskym mydlom,a nakremovat,bo to citit....

damian

Roxxie, moc je na celu nekonecnu skalu problemov a aj koznych. Skus kremnepouzivat, nech sa pokozka sama nauci premastovat sa. Moc, na jednej strane stiahne pory ale takisto prirodzenym sposobom vyprovokuje mastiace zlazy k optimalnemu masteniu. Pocit sucha je len na zaciatku potom zvycajne prejde. A preto, je dobre nanasat si moc (ranny moc) vecer pred spanim, lebo pocas spanku sa pokozka najviac regeneruje a zacne sa spominane optimalne premastovanie. Dobra rada je aj castejsie si menit obliecku na vankusi, aby bola stale cista. Obliecka by mala byt vyprata co nejmenej agresivnym praskom.

roxxie

a ten moc je dobry a vhodny pouzit aj ked mam len male pupaciky? neda sa povedat ze by som mala akne ale mam vela takych malych pupacikov na cele a brade... A aky krem mam pouzivat aby sa mi nevysusila plet?

noonaa

je to fajn...hoji sa rychlo,skor mam problem,kedy si to dat,rano je umna priatel,pak nemam cas...a aj to pachne,takze musim riadne zmyvat.....ale je to ok

pralinka

to som nevedela ze sa to oplachuje...ja som citala ze nie...ale asi to tak bude lepsie, skusim to aj tak...lebo akne uz sice nemam ale mam fakt suchu plet teraz..cc:)ozaj a nebudem mat z toho kokosoveho oleja zas mastnu plet?