takze,tu citam,ze moc pomaha na akne...fuj,ale ak je to pravda,nech...len neviem,ako na to...vycikat sa,kedy? rano? vecer? potierat si to? ci umyt? ci co....kto s tym ma skusenosti? piste a bude srandy kopec pri cikani :P
Akné a moč?
skuuste to,ja so mala strasnu plet,riadne to pomaha...ale potom si ju musim vyumyvat detskym mydlom,a nakremovat,bo to citit....
Roxxie, moc je na celu nekonecnu skalu problemov a aj koznych. Skus kremnepouzivat, nech sa pokozka sama nauci premastovat sa. Moc, na jednej strane stiahne pory ale takisto prirodzenym sposobom vyprovokuje mastiace zlazy k optimalnemu masteniu. Pocit sucha je len na zaciatku potom zvycajne prejde. A preto, je dobre nanasat si moc (ranny moc) vecer pred spanim, lebo pocas spanku sa pokozka najviac regeneruje a zacne sa spominane optimalne premastovanie. Dobra rada je aj castejsie si menit obliecku na vankusi, aby bola stale cista. Obliecka by mala byt vyprata co nejmenej agresivnym praskom.
a ten moc je dobry a vhodny pouzit aj ked mam len male pupaciky? neda sa povedat ze by som mala akne ale mam vela takych malych pupacikov na cele a brade... A aky krem mam pouzivat aby sa mi nevysusila plet?
Kyselina mocova(uric acid) je tak isto aj v moci chlapcov, to je hlavna cast dezinfekcie v moci.
skazaton- myslím, že to môže fungovať rovnako u chlapcov ako u dievčat.
je to fajn...hoji sa rychlo,skor mam problem,kedy si to dat,rano je umna priatel,pak nemam cas...a aj to pachne,takze musim riadne zmyvat.....ale je to ok
nejaký čas prešiel - skusili ste to dievčatá? čo hovoríte?