takze,tu citam,ze moc pomaha na akne...fuj,ale ak je to pravda,nech...len neviem,ako na to...vycikat sa,kedy? rano? vecer? potierat si to? ci umyt? ci co....kto s tym ma skusenosti? piste a bude srandy kopec pri cikani :P
Akné a moč?
A po akej dobe vam to vlastne zaucinkovalo? A upravili ste kvoli tomu svoju zivotospravu?
to si potom ten moč zase zmyješ?..načo si ho davas potom?:D
a pokial si dvas moc vecer,kludne si ho nechaj celu noc,vtedy sa ti najviac ozdravuje plet
matkoo,ja si tu plet umavym,ale asi len preto,ze nosim make up,inak ked som doma a make up nema,nanesiem si poriadne moc....a potom si plet umyjem a nakremujem
ale mám si pred tým ako si dám moč aj umyť tvár ked ju mam mastnu?..ci nehat tak a vycistit to tým močom..alebo len potrieť newiem sakra mám vtom zmätok:(
ja osobne moc pouzivam na plet uz asi mesiac a plet mam skutocne o 90% lepsiu...vecer pred spanim si dam cerstvy moc na tvar a idem spat...nic nezmyvam...fakt to ucinkuje netreba sa toho bat...a rano si dam tiez cerstvy a ked trochu zaschne dam na to make up a ficim...:D
Tak som chlapec mam 17 rokov:D....možem to skusit tak že:večer okolo7 si dám ten moč na tvár okolo 10 si ho zmyjem ladovou vodou a pojdem spať a ráno čo?!...poradte prosím Vás:-)
a kedy si davas med a kedy moc? inak,nemas taky pocit,ked mas med na tvari,ze ta tak hreje a stipka trosku ?
najlepsie je kvalitny domaci med striedat s kvalitnym domacim mocom xixi
napadlo ma,ze ten moc,pocas menzesu jasne nepouzivat,ale kolko dni asi pockat,kym sa precisti??...asi odveci,ale my zeny aj s tymto musime ratat a z osetrovania pleti mocom vdaka kramom vypadneme na par dni...