Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Akné a moč?

pentium

pomaha ten moc aj na mikrocysty?(male vyrazky,ktore nie su zapalene,a ani scervenane)
dakujem za skoru odpoved:-))

pentium

a inak ked mate mastnu plet,tak skuste novy clean deaper,od nivea visage young(teraz ho reklamuju)ja hopouzivam a je supeer,a navyse je nekomedogenny ,takze nesposobuje akne,ako ine vyrobky uvedene na trhu....

pentium

ked sa zacnete supa,tak radsej pouzivajte nejaky ten krem lebo ked sa budete sstale len vysusovat tak budete vyzerat este horsie a horsie,teraz nemyslim akné,ale budete celi supinati....:-((
mne osobne moc pomohol po mesiaci pouzivania,mal som dost rozsiahle akne,a teraz mam uz len malo,(lebo som nepouzival moc tri dni)ale inak mohli by ste si upravit zivotospravu tak ze nebudete pit mlieko(od neho sa robi to najhorsie a akne)takze nepit mlieko,a budete vyzerat super:-)))

matkoo

aha tak to je dobre?..ked mam mastnu pleť???...ci mam si potom niecim natrieť alebo co???...lebo ked mam mastnu sa mi robi akne nie?

damian

Niekedy (alebo aj casto) po aplikacii mocu sa stav akne akoby zhorsil, kedze moc extrahuje toxiny von z porov a preto pokozka moze byt mastna na povrchu.

nikaa

a ked si dam rano moc na tvar mozem si na to dat aj make-up alebo si to mam najprv umyt a as potom dat make-up ? a ked si ten moc zmyjem tak si mam tvar nakremovat? lebo mam dost mastnu plet

matkoo

Ale ked si natriem močom ráno pleť tak za 3-4 hodinky ju mám mastnu a tak sa mi robí Ďalšie akné..tak poradte:-)

damian

Tak, nepozorne citate archiv :-) Moc je najucinnejsi ranny, ak postoji aspon do vecera (alebo az 3 dni) a nanesie sa na umytu pokozku pred spanim a necha posobit celu noc. Rano sa tvar umyva chladnou vodou. Miesto kremu je asi lepsi vodou rozriedeny med, alebo dobry prirodny med. Ako rychlo to zaucinkuje to je individudualne, zalezi, ci mate ekzem, akne, psoriazu a pod. Dolezite je aj zmenit zivotospravu, ale to by mal asi kazdy clovek v 21 storoci. :-)

matkoo

A ešte jednu vec ked si dám večer moč potom ráno ho zmyjem zase dám rano ranný moč...a neham tak a o dáke 3-4 hodinky mám pleť mastnú tak mám si zase umyt pleť a nehat už len tak?...alebo si čistím denne bud alpou alebo clean and clear..skoro každe 4 hod. ked mám mastnu plet...je to dobré?!..pls,porad;)