takze,tu citam,ze moc pomaha na akne...fuj,ale ak je to pravda,nech...len neviem,ako na to...vycikat sa,kedy? rano? vecer? potierat si to? ci umyt? ci co....kto s tym ma skusenosti? piste a bude srandy kopec pri cikani :P
Akné a moč?
Med na tvar je dobry, ked je zriedeny vodou tak, aby neprekazala jeho lepkavost cez den. Dobre je davat si na noc moc a cez den velmi jemnu medovu masku, ktora sa umyje vecer teplou vodou. Toho medu treba fakt velmi malicko, len na kocek cajovej lyzicky a zvysok lyzicky je voda. Takto rozriedit a naniest na tvar.
ako aplikovat ten med na tvár?..ako dlho to tam nehat a aj zmyt to?...ci nehat tak?....
med na tvar,ako maska...ale aj konzumacia je prospesna,no ci uz a v akej miere na akne,to neviem...
v tejto rubrike sa pise,ze aj med je dobry na akne,takze aj konzumovat???alebo ako to je???poradte prosim mam v tom zmetok:((
o pravde o mlieku citajte na www.zdravie.sro.sk
...kravske mlieko bolo prirodou (ci Bohom) urcene pre teliatka, nie pre cloveka. Preto ho ludsky organizmus nedokaze stravit - hlavne tie kravske hormony, vysoky naval proteinov a nevstrebatelneho vapnika (to preto sa cloveku chce po mlieku spat a je unaveny, lebo organizmus je mliekom zatazeny). A uz ani nespominam umele hormony, antibiotika a ine lieky, co sa dnesnym kravam davaju.
no ja mam s mliecnymi vyrobkami zle skusenosti:-(((ihned ako vypijem mlieko o den ci dva sa mi urobi hrozne akneeee,alebo aj ked zjem nieco udenne,ako napr.syr a lebo podobne....
nepit mlieko....no ale aj vapnik treba...to potom asi ziadne mliecne vyrobky,ze ?
A ohladom toho mlieka si precitajte na www.zdravie.sro.sk