moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

lencok1

ano Shakti to je svata pravda...len niekedy je tazke prijat realitu, clovek radsej mysli na to, akoby to malo byt a nechce vidiet ako to je...dnes uz vidim vsetko triezvymi ocami aj ked to boli, ale radsej budem vidiet, ako by som mala byt "slepa"

SHAKTI

suhlas s frontmanom!
vsetky veci v zivote sa nam deju pre nieco lencok..chcu nam nieco ukazat..chyby..
netreba sa vazne trapit chybami minulosti,lebo v dany okamih sa rozhodnes spravne k danej situacii,mozno nespravne a dnes by si sa rozhodla uz inak. Ale vtedy reagujes tak ako mas...casom si uvedomis svoju chybu a dnes uz vies,ze to spravis inak..ale cas vratit nejde a je zbytocne ako sa hovori "plakat nad rozliatym mliekom" treba vziat handru a utriet ho a davat si pozor aby si ho druhy krat nerozliala..
vsetko je v zivote presne tak ako ma byt..ver tomu..
nehlad do minulosti,ale nadychni sa z hlboka a vykroc pevnou nohou v ustrety buducnosti,poucena minulostou!
kladies si otazky,na ktore niet odpovedi,zabyvas sa zbytocne neriesitelnymi vecami..ries to co mozes sama ovplyvnit,na to sa zameraj.Ako hovorim,kazdy z nas ma taky zivot aky si ho sam spravy!

frontman

vsetko v zivote je tak, ako to ma byt.
mas dve moznosti:
bud sa budes pytat, preco sa to stalo prave tebe.
alebo sa z toho poucis a vyuzijes to pre svoj vlastny vyvoj.

lencok1

inak preco vam jeden momet dokaze uplne zmenit myslenie? preco az o par rokov pochopite ze to bolo nespravne?....a zabili ste tolko casu trapneim sa nepodstatnou vecou...
sere aka som bola hlupa...uz som to tu spominala...ked som mala 14 popalila som sa na stehne horucou parou, bolo to dost zla popalenina, v tom case, samozrejme koze je regenerovatelna a postupne sa mi to davalo dokopy, lenze ja som v tom case fotila booky a tak mi to skomplikovalao zivot, mala som depresie, zakazali mi pobyt na slnku pricom ja som slnku milovala, aj som sa s tou jazvou hanbila chodit na kupko, k moru a tak...mozno mi ten nedostatok slnka sposobil tie hnusne depky co mi ostali doteraz, dovtedy som bola jedno stastne dievca plne optimizmu...preto sa pytam preco, dlho som sa pytala preco, sa to stalo parve mne, ze som sa musela takto blbo spalit...dnes sa pytam preco som to tak blbo brala a nevazila si samu seba aj s tym, no preco...vsetko je to o mysleni, a to clovek musi pochopit vazne az tak neskoro???? moj zivot je plny otazok typu preco...keby...a stym sa neda moc zit, s tym sa da len prezivat, vtedy som bola naivne dievcatko, ktore malo takpovediac vsetko...prisiel uraz a ja som takto na seba zanevrela, preco? bolo to sebavedomie, moje vlastne ego? tuzba po dokonalosti? bolo to vsetko v jednom,dovtedy som bola spokojna a potom baaaaac, pad z tych velkych vysin...a asi to tak malo byt, lebo mi to malo ukazat ze tieto veci su povrchne a menne, moze sa to stat kazdemu, ale to co mate vo svojom vnutri je stale a moze to byt len a len krajsie, ked sa to bude rozvijat sparvnym smerom...az dnes viem, ze krasa je relativna a k tomu pominutelna, ale to kym sme a ako sa spravame, s tym zijeme az do konca...jedine na com clovek moze naozaj stavat su jeho dusevne a moralne hodnoty, len vtedy je clovekom...a prave preto viem ze ta popalenina musela byt, mozno by som dnes bola jeden povrchny clovek, ktory mysli len an to ako vyzera...a to by bola najvacsia chyba v mojom zivote

mamca

Lencok,Depke posielam pozdrav,ak s ňou budeš v kontakte,držím palce... a pre teba-úctivo snímam pomyselný klobúk...

lencok1

nasa kamoska depka je odnes hospitlaizovana v nemocnici na psychiatrii, vsetci jej drzte palceky, velmi ma predvcerom nalakala, ked sa pokusila podrezat si zily:(, ale ona je bojovnicka a tak skvele dievcatko, drzte jej palce

veronickaPO

Ja neviem ako vy ..ale ved zijeme len raz tak pozerajme na tie vesele stranky zivota a nie takto sa trapit...