Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
preco je to tak, preco:(...este aj frajer sa s nasimi pohadal
vsetko je na hovno, dnes sa stal strasna vec
ja som v koncoch, ja uz nemozem, ani mi nikto pomoct nevie:(....boze moj
???
tak ma vsetko sere, ze ja tu uz nemozem byt, nechcem tu byt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cely podrbany zivot, odrbany, za rok sa vsetko tak obratilo je to vobec mozne, zo ziadneho problemu, mi urobili velky, to som si nezasluzila, preco....nikomu som nic zle neurobila, serem na to, nech je so mna narkoman, zavislak, je to jedno uplne jedno
dala som si 6 xanaxov ya sebou, dufam ye mi uy bude konecne lepsie, uy ma to tu vsetko sere
ahoj veronika, akoby som mohla na teba zabudnut? na to nase stretbutie nikdy nezabudnem, ani na teba, myslim stale na to ako sa ma tvoje babo a ako to zvladas a posielam Ti velke objatie
Ahoj Lenčok Tak ti je už lepšie?Shakti má pravdu zbytočne sa trápiš nad minulosťou, treba sa s ňou zmieriť taká aká je a ísť ďalej. Dúfam že Panike je už lepšie.Aj ona si nesie svoj kríž tak ako každý iný.
Ja som už v 18.týždni. U nás je to všeliake a preto si hľadáme s priateľom nejaky podnájom.Inak asi pôjdem do azylového domu pre slobodné mamičky.Aj ja si nesiem svoj podiel a musím vydržať.Budem to mať dosť ťažké a preto sa obraciam o pomoc k Bohu.Už som niekedy zúfalá.Nedávno som mala miernejší záchvat. Dosť som sa triasla.Bolo to určite zo psychiky.Budem dúfať že to dieťatku veľmi neublížilo.
Lenčok ozvi sa mi niekedy. Dúfam že si na mňa nezabudla.Ja na teba určite nie.
no shakti:) na mna nemas,nezehlila si si svik nohavic na vlastnom stehne!!!!!!!!!!!!!!!