Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
majte sa anerobte tolko chyb ako ja, lebo ja som total chudera
Prečo by si mala šetriť rodičov,či kohokoľvek? Veď ti chcú pomáhať. Nevedia ako,ale to ich môžeš naučiť,čo potrebuješ!
jebnuty zivot, nenavidim ho
este aj moj frajer aj moju rodinu dodrbava, do roti, vsetko mi kazi, ak sa nasim nieco stane, zastrelim sa
vstko je na prd, ja som taka smutna, ze uz nevidim vychodisko:(
teraz sa tu hadaju a mne je zle, nechcem zit
mamca som v koncoch, mam probelmy ktore som chcela rieist s frajerom a on to zavesil na krk nasim ake mam problemy, chcela som ich totoh ustetrit, sami maju problemy, otec aj mama skoro zinfarktovali, moj frajer ma celkom posral, vseko znicil, moju fyzicku aj psychiku, dojebal ma totalne, a uz aj nadavt musim, nechcite vidiet ako sa z pekneho zdrabveho cloveka stane troska:(
a verte mi mam na haku, ci umrem, je to smiesne do konca:), sa tesim, uz bude klud
Čo sa stalo,Leni?
a je to v prdeli, totalnej prdeli!!!!!!!!