moj koniec

Príspevok v téme: moj koniec
lencok1

Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne

lencok1

ano mamca so zo Za, nie nezlakla som sa,a le tych 6 xanaxov sa zlozilo,tak som zaspala....ja jeden rok som sa totalne dorobila:(...ach jaj....co som to zo sbeou urobila nechapem, uz mi niet pomoci, neznasam svoje telo a priptom este pred rokom som bola uplne super, jedne neuvazeny krok ma znizil, zacala som chodit na laser a som sa nim total dodrbala, ja som vedela ze tam nemam ist, na tvari som nemala nic, a teraz mi to tam nechalo jazvy, chapete? hroza....ja som tam nikdy necela, len kvoli nasijm, mysleli si ze mi spravia dobre, ale houby:(

lilien

Vies...sice neviem ake mas konkretne problemy ale ver ze smrtou nci nevyriesis:(teraz....sa mi zabil kamarat ktoreho som strasne lubila a presne hovoril to co ty ze munieje pomoci a co ja viem co nechcel si dat poradit ale viem ze keby povedal vsetko co ho trapi tak by mu dokazal niekto pomoct....pritom teraz po nom ostal len smutok:(tak prosim neurob taku hlupost ako on a snaz sa riesit problemy ved vidis ze i rodinka aj tu mamca ti chce pomoct:)uvidis vsetko bude ok:)

lencok1

mamca ja som este pred rokom bola jedno pekne vyrovnane usmiate dievca, to co sa stalo za ten tok, je strasne:(((((....vsetko to zacalo tou mojou popaleninou ktoru dodnes neznasam:(....vsetci okolo mna sa snazia, ale to ja som to hnusna odpormna osoba, ktora si nezasluzi nic a nikoho, lebo vidim len a len seba, ano je to tak....a preco? vtedy ked som najviac potrebovala nikto nemal na mna cas, opustila ma laska, nasi mali kopec prace a moje probelmy ostali nyvepocute...som v koncoch, vela sa toho nazbieralo a koniec