Uz nevladzem, preto sa so vsetkymi lucim...uz nechcem byt na tomto svete a trpiet, uz som toho porobila akurat dost a znicila som aj svoje telo, nehovoriac o svojej dusi, tazko sa zije so psychickou chorobou, nicim svoju rodinu, praitela, nikto ma nechape, vsetko stracam...keby sa mi skor pomohlo nemuselo to takto dopadnut, uz sa mi to nechce tahat...uz mi vazne stacilo, co som mohla to som pokaslala...taky clovek si nezasluzi druhu sancu, teda tisicu v mojom pripade...ja sa zo svojich problemov neviem vymotat...uz je neskoro na zachranu mojej duse, ta je uplne na dne
moj koniec
zo ziliny
Z kade si? Dobry caj v cajovni dokaze spravit zazraky... trocha relaxu...
dalujem vam, len ja som na tento svet zanevrela:(...zda sa mi tu vsetko tak povrchne, musel by sa stat zazrak aby som zmenila myslenie...je to pre mna naozaj tazke:(...
Liencok, toto som riesil a stale riesim aj ja. Je to peklo, ale musis to zvladnut. Hlavne to nesil, Ja viem, je to tazke, nemat vedla seba nikoho, ale ide to. Cim menej to silis, ty skor ho najdes. Chce to len pozbierat vsetky sily a ist so vzticenou hlavou vpred. Rob nieco, co ta bude posuvat dalej, napr. sa uc jazyk, to je cesta. Potom mozes vypadnut von, medzi novych ludi, nove skusenosti. Byt zavrety je najhorsie, treba sa pohybovat medzi ludmi a ver ze na niekoho narazis. Viem presne aky je to pocit chcet mat niekho pri sebe. Tak isto by som dal vsetko za tu pravu oporu, tu pravu polovicku. Najhorsie je ked vidis ako si to ludia nevazia. Prave preto by si mala ist dalej, clovek sa musi vo vela pripadoch starat sam o seba. A naviazat sa na nejaku osobu tiez nie je dobre. Ludia su svine a ked posliapu tvoju doveru boli to ako cert.
ach jo, a nemohol by mi zivot poslat do cesty niekoho kto mi ukaze ako zit, tak by som to potrebovala, keby vidim ze tomu druhemu na mne naozaj zalezi, dokazal by som mu zniest modre z neba a zabudla by som na svoje problemy...ja nechcem nic, len cit, lasku, pochopenie, aj ked skoda ze som uz zniocena aj fyzicky aj psychicky, ale zevraj nic nie je stratene...ja tak prosim svoj zivot nech mi posle niekoho kto mi ukaze ako spravne zit:(...prosim prosim...teraz zijem len na tych blbych xanaxoch
Sakra neprijemny preklep... ide o to vysmiat sa MU do ksichtu, nie MI:)
Lienocok nic mi nehovor, tak isto som tu oporu nemal a v podstate stale tu oporu nemam. Jedinou oporou mi bol kamarat, ktory zije v Prahe. Nebit jeho, asi som stale v riti. On ma naucil nestresovat sa zivotom, brat ho taky aky je a vsetkych, ktorym na tebe nezalezi poslat do certa. Ide o to ukazat zivotu ze teba nezlomi, ze ty si silnejsia, ide o to vysmiat sa mi do ksichtu a ukazat vstyceny prst. Proste povedat si doslovne pojeb sa, mna nedostanes!!! Hej opora je velmi dolezita, da sa povedat ze v takychto okamihoch je vsetkym, ale nie kezdy ju ma. Ja som ju mal len na telefone. Pomohlo mi to, uz len preto ze ten clovek je o hodne starsi a vazim si jeho nazor. Tiez uz prezil vela. Takze linocok hlavu hore, prst vztycit a zakricat si fuck off...
Lenčok...niektoré polovičky neposkytujú oporu...v prvom rade sa musíš naučiť vyrovnávať sa s tým sama..priatelov máš,vyrozprávaj sa vždy keď máš potrebu...
rodrigez ale ja to nezvladam, preco nie je pri mne niekto kto by mi pomohol...potrebujem oporu vo svojej druhej polovicke, nemam ju:(
tak uz som sa vypisala, a znovu idem prezit tento den, ani neveim ako, len tak , nijako...a cakat na to co bude, ci to skoncim alebo mi este svitne nadej