S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
.. mirka 23 súhlasím s tebou ;) .. je táto téma na vhodnom mieste.. každý chce občas s niečim poradiť.. :) no a k tej špirále..ja som spokojná so všetkými od max factor.. ale po novom sa mi ozaj páči tá Calorie Curved Brush Mascara :))
..heh.. každá z nás je iná a nie všetkým vyhovuje to isté..
maja8, ked chces zmazat tuto temu, tak ja potom navrhujem tiez vymazat napriklad temy,co propaguju HAK, lebo to skodi zdraviu. A ked sa ti tu nieco nepaci, tak to necitaj a nepis kraviny, prosim ta.
maja8--- preco zmazat?ved je to uplne normalna tema, kde si radime medzi sebou, rozpravame svoje skusenosti.. na to je toto forum, treba sa len pytat.
tak potom preco je tu moznost temy- krasa ? myslim si, ze toto patri ku krase...
takze niet o com..
kazdy si mysli, ze je tu vela tem, co nie su o zdravi, ale niekomu mozu pomoct..
ked ti nevyhovuje tato tema, jednoducho nereaguj!
.. No holky podľa mňa je najlepšia špirála od Max factor 2000 Calorie Curved Brush Mascara .. :) je skvelá.. ja som dosť náročná na kozmetiku.. a s touto som skutočne spokojná .. odporúčam skúsiť stojí to zato .. ;)
www.maxfactor.cz
ja vam chcem odporucit Power CURL od oriflame ....ma aj maxfactor masterpice max ale viacej som spokojna s power curl takze odporucam ....aj pre tie baby ktore nechcu investovat 500 sk do spiraly tak teraz je v oriflame power curl za 119!!