S ktorou špirálou máte najlepšie skúsenosti? Čo naozaj predĺži, nezlepí riasi a hlavne zväčší objem.ďakujem
Ktorá špirála je najlepšia?
ahojte, mate niektora skusenosti so spiralou od Lancome? ak ano s ktorou konkretne?
Čaute podľa mňa najlepšia špirála je AIR MAX od ASTOR...Vyskúšala som ich už nenormálne veľa a táto Vám spraví najhustejšia a najdlhšie riasy:-)
Nie je ani najdrahšia...
Ale ani Rimmel Volume Flash so zahnutou kefkou nie je vôbec zlá...
Čo sa týka Rimmel Magnifeyes tak to je bieda...Nelíči nejak extra ale najhoršie je že hrebienok sa po velmi krátkej dobre poláme...takže vôbec neodporúčam...
Z tých lacnejších som mala aj extra super lash od rimmelu ale na moje riasy nestačí...Sestra má husté a dlhé mihalnice a jej zasa v pohodičke postačí...
:-)
pre mna je naj Astor Magic Style, fakt uplne super, uz mam tretiu
no ja som si kúpila novú Rimmel Magnifeyes a poviem vám nic-moc. Mihalnice mám zlepené, lebo na hrebienku ostane veľké množstvo farby, ktorá sa potom neprirodzene prilepí na mihalnice. Už si budem kupovať len kefkové a určite nie s dvoma koncami, ani to mi nevyhovovalo
odkedy ma Nivea aj dekorativnu kozmetiku?
NIVEA!:) tá vodeodolná bledomodra, ta ma taku dobru kefku.. len ja ju moc nepouzivam bo nepotrebujem:DD ale JE dobra:)))
Rimmel Extra Super Lash
Baby, máte už niektorá tu Magnif Eyes? Ja som sa rozhodla, že ju vyskúšam kvôli hrebienkovému koncu, len neviem, či bude dostatočne pevný. Má ju už niekto?
Rimmel Extra Super Lash - s ohnutou kefkou
+ kefka je strasne husta-riasy precese
+ jedna z mala spiral, co mi riasy nezlepi, riasy vyzeraju prirodzene a husto /nie ako musie nohy/,mozno extra nepredlzuje, ale na riasy normalnej az nadpriemernej dlzky celkom staci
+ cenovo jedna z najdostupnejsich na trhu /okolo 120 Sk, v CR 89 Kc),budem si ju kupovat aj nadalej
? pravdepodobne do obalu budem namacat inu, lepsiu kefku z uz vyminutej spiraly, zavity by pasovali asi len zazrakom :P
? ale nechcem jej krivdit, idem ju testovat dalej