Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ktorá špirála je najlepšia?

lagie

Mimi323 ja som rozmyslam nad kupou Guerlain tienmi, dnes som sa do nich v parfumerke zamilovala aaax tmavomodre a uzasne vyzeraju :-)

zuzi

Ja som nesmierne spokojná s "ARTISTRY™ Vodovzdorná maskara 200"
Stála 15,25 € ale oplatilo sa.
Nahovoril ma na ňu môj kamarát, ktorý predáva cez Amway a ak by ste mali záujem tak Vás môžem s ním skontaktovať.

magic style

Ahojte,

neviete prosim vas, co sa deje so spiralou ASTOR MAGIC STYLE? Nikde ju neviem zohnat a lepsiu spiralu som nemala :(

Mimi323

lagie, nemala by si sa vyhádzať, máš citlivejšiu pleť? ale keď sa bojíš, tak si to vyskúšaj na tvár a uvidíš.
Ale tie tiene sú sypké, takže je lepšie ich dávať na niečo mastné alebo krémové. A teraz som si kupila fialový, je nádherný.

Mimi323

Gosh podklad stojí dosť (550sk) Tie tiene si dávam na očný krém, lebo tak normálne nedržia, na očnom kréme vydržia dlho a sú také ostré, že vraj sa majú dávať na tie mastné tiene.

lagie

asi ako co, to mas u kazdej znacky tak. ja som sla tiez povodne kupit MF, ale predavacka ma ukecala na Gosh ze je velmi dobry ten puder. Ten vyhladzujuci podklad som chcela vyskusat z dermacolu, ten z Gosh co stoji? dufam ze sa z toho nevyhadzem, a tiene vyzeraju tiez pekne, take zive farby aj drzia dobre?

Mimi323

Tak to som prekvapená, lebo Gosh sa mi zdá trocha horšia značka ako MF. Ale od Gosh mám rada tie práškové tiene, tie sú fantastické a ešte výborný je primer - podklad pod make up. To ti tak super vyhladí pleť. V piatok bolo u nás líčenie Gosh, nestihla som to :(