Zajtra si idem kupit spiralu len este neviem akú ....poradte....napr.maybelline alebo rimmel...su dobre???????
Akú špirálu na oči používať
Mirka, ja s tym ani nepocitam, kupujem si novu spiralu priblizne kazde dva mesiace, lebo potom uz obschnu..no od Max Factor budem urcite cakat viac, lebo aj trosku viac stoji :)
Mia, mam Maybelline Volume Express Turbo, ale nie s tou zahnutou kefkou. No celkom v pohode spirala, ale mne to ziaden efekt na mihalniciach nespravi, kedze ich mam kratke a rovne... A Define-a-lash drzala aspon vytocenie mihalnic kliestikmi.
Som maximalne spokojna zo spiralou co predlzi uplne na max. a zhusti je genialna! je s rimmelu glam eyes stoji okolo 200 korun a este som spokojna od avonu super shock :-)
cawtee:) vyskusala som uz kadeco z radov spiral a pokial sa mame bavit o spiralach bezne dostupnych v drogerkach a tiez cenovo, tato je jednoznacne naj: www.condenast.co.uk
Nadherne vytaca a pri nanasani nemusite pretriet riasy 50-krat ako napr pri Define-a-lash
jednoznacne astor volume artist najprv som tomu neverila ale nadherne zahusti aj predlzi a nerobi hrudky
Neviem co je s tou spiralou, nikde na nej nevidim datum vyroby. Vysusena nie je, mam ju sice asi pol roka, ale takmer som ju nepouzivala. Max Factor som mala aj ja, konkretne 2000 Calorie, bola to dobra spirala, ale ked na nu kvapla kvapocka vody, tak hned sa rozpila :)Rozmyslam, ze si kupim tu Masterpiece Max, pocujem na nu same chvaly..uvidime