Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?

Príspevok v téme: Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?
Grainsk

Ahojte všetci, som vášnivý športový vedec a rád by som si rozšíril svoje vedomosti, v súčasnosti mám záujem o špecializáciu v oblasti športovej výživy a hľadám alternatívu, ktorá mi umožní študovať diaľkovo z pracovných dôvodov.

Nedávno som pri prieskume na internete narazila na magisterské štúdium na Technickej univerzite a zdá sa mi veľmi zaujímavé a to, že môžem študovať pohodlne z domu a vlastným tempom.

Rád by som sa dozvedel od niekoho, kto tu na tejto univerzite študoval a či sú vedomosti, ktoré ponúka, užitočné. Ďakujem veľmi pekne.

Timbber

Pre človeka, ktorý sa zaujíma o technické vedy, bol tento prístup ideálny. Možnosť zastaviť sa a venovať viac času témam, ktoré ma fascinovali, skutočne prispela k môjmu učeniu.

Hoffkarl

Odkedy som začal študovať samostatne, zaznamenal som veľké zlepšenie v schopnosti sústrediť sa. Možnosť ďalej skúmať predmety, ktoré ma zaujímajú, bola nesmierne obohacujúca.

Natthan Kpp

Pokoj môcť študovať kdekoľvek a kedykoľvek urobil učenie oveľa prístupnejšie v dnešnej dobe, v mojej skúsenosti s nimi to išlo dobre a jedinou nevýhodou som mal s nimi bol používateľ platformy, ktorá nezachránila zvyšok vynikajúce.

Anngraf

Cítim sa oveľa viac zapojený do učenia, keď môžem plne kontrolovať proces učenia vlastným tempom a umožňuje mi to skutočne absorbovať materiál, čo ma veľmi uspokojuje.

Bauuer

Moja skúsenosť so štúdiom tu ma motivovala k tomu, že mám plnú kontrolu nad svojím študijným plánom, takže si vo voľnom čase môžem posilniť predmety, ktoré ma zaujímajú.

FlorianMch

Zistil som, že keď sa učím sám, dokážem sa s obsahom spojiť oveľa zmysluplnejšie, čo je prínosom pre môj profesionálny a pracovný život.

Ricard

Mám rád, keď môžem to, čo sa naučím, okamžite použiť v reálnych situáciách, preto rád študujem týmto spôsobom, je to veľmi ucelené.

lefebvre

Bolo skvelé, že som si mohol sám organizovať svoj rozvrh, hoci niekedy by som uvítal konkrétnejšie pokyny.

Hernnan

Nedávno som tu absolvovala kurz programovania a bolo to úžasné, veľmi sa mi páčilo, že som mohla študovať vlastným tempom.