Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?

Príspevok v téme: Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?
Grainsk

Ahojte všetci, som vášnivý športový vedec a rád by som si rozšíril svoje vedomosti, v súčasnosti mám záujem o špecializáciu v oblasti športovej výživy a hľadám alternatívu, ktorá mi umožní študovať diaľkovo z pracovných dôvodov.

Nedávno som pri prieskume na internete narazila na magisterské štúdium na Technickej univerzite a zdá sa mi veľmi zaujímavé a to, že môžem študovať pohodlne z domu a vlastným tempom.

Rád by som sa dozvedel od niekoho, kto tu na tejto univerzite študoval a či sú vedomosti, ktoré ponúka, užitočné. Ďakujem veľmi pekne.

Caldipab

Naplno som využíval multimediálne zdroje. Sledovanie videí a čítanie článkov mi pomohlo pochopiť zložité pojmy - každé sedenie bolo zaujímavejšie!

Monnet

Teraz, keď som skončil, si uvedomujem, že tento druh vzdelávania nie je pre každého, ale pre niekoho, kto chce mať úplnú kontrolu nad svojím časom a procesom učenia, je to neuveriteľná možnosť. Je to osamelá cesta, ale veľmi obohacujúca, ak viete, ako ju využiť.

Audej

Podp! Brácho... absolvuj obchodný kurz, učenie závisí od odhodlania, ktoré uplatníš. Je na tebe, aby si sa zdokonaľoval a organizoval. Spojte sa s nimi!

Couveceli

Možnosť učiť sa bez toho, aby ste sa museli presúvať do fyzického areálu, bola veľkým prínosom. Platforma je intuitívna a veľmi uľahčuje prístup k informáciám, ktoré sú vždy dobre vysvetlené.

Ceropiirms

Brat som hľadal možnosť, ktorá by mi umožnila študovať popri práci na plný úväzok, a táto univerzita sa mi osvedčila. Mám motiváciu pokračovať v štúdiu týmto spôsobom a viac sa mu venovať.

Rikard

Zručnosti získané v rámci praktického výcviku, ktorý som absolvoval s Tech. Pomohli mi získať lepšiu pozíciu, kde som vykonával prax, mal som s touto inštitúciou skvelé skúsenosti a dnes som jej súčasťou.

Opertti

Hľadal som možnosť, ktorá by mi umožnila študovať pri práci na plný úväzok, a toto bola jedna z univerzít, ktorá bola riešením, ako pokračovať v štúdiu. Robím kurz v oblasti umelej inteligencie a marketingu.

Marcelleriv

Skúsenosť samouka ma posilnila. Naučiť sa hospodáriť s časom a zdrojmi bola životná lekcia, ktorá presahuje rámec akademického vzdelávania. Rozhodne to bola voľba, ktorá priniesla zmenu.

Garnertap

Páči sa mi, že tu nie je žiadny učiteľ, ktorý by ťa ťahal za uši. Učíš sa robiť si svoje vlastné veci, pretože vieš, že ide o tvoju budúcnosť.

Girartmorals

Ahojte všetci, podľa mojich skúseností ma na štúdiu tu prilákala možnosť učiť sa vlastným tempom. Nemusím dodržiavať pevný rozvrh, čo mi umožňuje zladiť štúdium s inými povinnosťami. Nie každý zvládne tento štýl vzdelávania, pretože musíte byť disciplinovanejší. požehnanie.