Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?

Príspevok v téme: Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?
Grainsk

Ahojte všetci, som vášnivý športový vedec a rád by som si rozšíril svoje vedomosti, v súčasnosti mám záujem o špecializáciu v oblasti športovej výživy a hľadám alternatívu, ktorá mi umožní študovať diaľkovo z pracovných dôvodov.

Nedávno som pri prieskume na internete narazila na magisterské štúdium na Technickej univerzite a zdá sa mi veľmi zaujímavé a to, že môžem študovať pohodlne z domu a vlastným tempom.

Rád by som sa dozvedel od niekoho, kto tu na tejto univerzite študoval a či sú vedomosti, ktoré ponúka, užitočné. Ďakujem veľmi pekne.

Apontwolf

Rozmanitosť kurzov a špecializácií, ktoré sú na Techu k dispozícii, mi umožnila prispôsobiť si svoju vzdelávaciu cestu, zosúladiť ju s mojimi profesionálnymi cieľmi a snahou rozvíjať ich vo vlastnom podnikaní. To sa mi zatiaľ darí.

Franamary

Táto online skúsenosť nie je dokonalá, ale získate niektoré výhody, ako je flexibilita a vynikajúca kvalita materiálov. To mi umožnilo učiť sa bez stresu a odkladov. Pri tomto spôsobe štúdia ste samostatnejší.

Ammaya

Kurz kryptomien mi poskytol kľúčové znalosti pre vstup do digitálnych peňazí a digitálneho podnikania. Vďaka kombinácii teórie a praxe boli pojmy jasné a použiteľné.

Natthh

Jedna vec, ktorá sa mi na Technike stala, bola, že mi chvíľu trvalo, kým som získal titul z fyziky. Ale tento vzdelávací systém sa mi páčil, majú dobré študijné materiály a dobrý zákaznícky servis.

Keyla

Dobrý deň, moje rozhodnutie študovať na Technike bolo pre mňa osviežujúcou zmenou. Tu moje úspechy závisia priamo od mojej snahy a odhodlania, a to ma motivuje k dosiahnutiu mojich cieľov.

letticia7

Skúsenosť so štúdiom na samostatnej online univerzite ma lepšie pripravila na svet práce. Naučil som sa byť aktívny a samostatne hľadať riešenia. Tieto zručnosti sú veľmi cenené v mojej súčasnej práci inžiniera, kde sú schopnosť samostatného riadenia a riešenia problémov kľúčové.

Hannsen

Zistil som, že keď študujem sám, dokážem sa oveľa zmysluplnejšie spojiť s obsahom a bolo to prínosné pre môj profesionálny a pracovný život.

Turnner

Keď som začal robiť kurzy s Techom, páčilo sa mi prispôsobenie tohto systému a myslím si, že to je jeho najväčšia sila, pretože umožňuje študovať v čase, keď vás to zaujíma, a nie je v mriežkovom systéme. Od vás by som to skúsil.

Livverman

Oceňujem kvalitu poskytnutých zdrojov a to, že boli navrhnuté tak, aby sa dali použiť v reálnych, praktických situáciách.

Antoine

Aj keď to nie je to isté ako v triede, flexibilita štúdia vlastným tempom a prístup k výnimočným zdrojom mi umožnili túto skúsenosť zvládnuť.