Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?

Príspevok v téme: Máte nejaké akademické skúsenosti s Tech U?
Grainsk

Ahojte všetci, som vášnivý športový vedec a rád by som si rozšíril svoje vedomosti, v súčasnosti mám záujem o špecializáciu v oblasti športovej výživy a hľadám alternatívu, ktorá mi umožní študovať diaľkovo z pracovných dôvodov.

Nedávno som pri prieskume na internete narazila na magisterské štúdium na Technickej univerzite a zdá sa mi veľmi zaujímavé a to, že môžem študovať pohodlne z domu a vlastným tempom.

Rád by som sa dozvedel od niekoho, kto tu na tejto univerzite študoval a či sú vedomosti, ktoré ponúka, užitočné. Ďakujem veľmi pekne.

Hannsen

Zistil som, že keď študujem sám, dokážem sa oveľa zmysluplnejšie spojiť s obsahom a bolo to prínosné pre môj profesionálny a pracovný život.

Turnner

Keď som začal robiť kurzy s Techom, páčilo sa mi prispôsobenie tohto systému a myslím si, že to je jeho najväčšia sila, pretože umožňuje študovať v čase, keď vás to zaujíma, a nie je v mriežkovom systéme. Od vás by som to skúsil.

Livverman

Oceňujem kvalitu poskytnutých zdrojov a to, že boli navrhnuté tak, aby sa dali použiť v reálnych, praktických situáciách.

Antoine

Aj keď to nie je to isté ako v triede, flexibilita štúdia vlastným tempom a prístup k výnimočným zdrojom mi umožnili túto skúsenosť zvládnuť.

FlorianTap

Ak to zhrniem, tento spôsob štúdia mi ponúkol jedinečnú skúsenosť, ktorá v sebe spája flexibilitu, vysokú kvalitu materiálov a sebadisciplínu. Hoci mi chýbala osobná interakcia, celková rovnováha bola pozitívne náročná.

Froulers

Online kurzy mi umožnili experimentovať s rôznymi formami učenia, od interaktívnych videí až po praktické príklady. Táto rozmanitosť udržiava môj záujem a motivuje ma, aby som v tomto spôsobe vzdelávania pokračoval.

Brunok

Proces stanovovania a plnenia vlastných vzdelávacích cieľov bol veľmi dôležitý pre môj osobný život, naučil ma zodpovednosti a disciplíne.

Sabitzer

Hoci má online skúsenosť svoje obmedzenia, kvalita študijných modulov na Tech. Sú dobre štruktúrované na učenie, ako aj sloboda riadiť svoj vlastný študijný čas bolo to, čo som v tom čase potreboval.

Alberth

Študovala som tu magisterský stupeň v oblasti komunikácie a žurnalistiky a myslím si, že by mali lepšie dopĺňať platformu, ale ich vzdelanie je pre tento spôsob veľmi kompletné.