Akú máte skúsenosť s objednávaním v tomto obchode s mincami? Pozeral som na ponuku a ceny a prišlo mi to v pohode. Sú tam nejaké podmienky o ktorých by som mal vedieť alebo proste len klasický obchod?
Online obchod Národná Pokladnica
Ja som sa na ich stránku minule pozeral a chcel by som vedieť ako funguje keď chcem objednať celú kolekciu mincí. Objednáva sa to len po jednom alebo vcelku?
@Bohuly Vďaka, už som kupoval a všetko prišlo načas a v poriadku.
Online obchod ako každý, mám celkovo dobrú skúsenost s ich mincami a aj s doručením.
Mne sa také nič nestalo a to kupujem už u nich dosť dlho, takže som spokojný. Pri vypisovaní formuláru musíš len správne všetko odškrtnúť. Je to tam všetko jasne napísané, takže pokiaľ čítaš poriadne tak nemôže byť žiadny problém.
A neposielajú nejaké produkty aj keď neobjednávaš? Myslím nejaké reklamné ponuky alebo nevyžiadanú poštu. Niekde som o takých veciach čítal, že to nejaké firmy robia tak som len zvedavý.
Máš pravdu sú pekné a páči sa mi, že robia aj farebné prevedenie alebo rôzne tvary, čo mi prišlo moc zaujímavé.
Ja som u nich nakupoval online už veľakrát a bez problému. Mám rád ich produkty, majú peknú ponuku.
Tak díky. Veď ja to chcem len tak pre seba. Zaujali ma nejaké mince, takže som chcel vedieť ako to funguje. Dve som už objednal tak snáď ďaľší týždeň ich už budem mať. Potom podľa možností doobjednám tie ďaľšie.
Zatiaľ som to mal do dvoch týždňov doma, nikdy sa nestalo že by doručili po termíne. Dokonca som ich mál aj pár krát doručené za pár dní takže sa neboj.
Tak díky. A prosím ťa aký je zvyčajne čas doručenia? Videl som že píšu dva týždňe a ja len či to je pravda, či sa nestalo že napríklad neprišlo.