Akú máte skúsenosť s objednávaním v tomto obchode s mincami? Pozeral som na ponuku a ceny a prišlo mi to v pohode. Sú tam nejaké podmienky o ktorých by som mal vedieť alebo proste len klasický obchod?
Online obchod Národná Pokladnica
Jancici ceny sú fakt všelijaké. Tiež nekupujem mince za niekoľko sto Euro, ja to zbieram pre radosť a veľa mincí čo som u nich kupoval boli za nejakých 40 či 50 Euro, čo mi tiež príde ako v pohode cena. Oni vlaste majú väčšinu zberateľských mincí a ja hlavne pozerám na tie motívy, keď ma niečo zaujme tak kupujem.
Tak to nie je tak strašné, som nevedel že sa pohybujú tie ceny aj takto. Ale určite sú aj nejaké moc drahé, no predpokladám že to sú už tie mince na investíciu, či?
Jancici áno, tak raz za čas nejakú dajú do ponuky. Buď len za cenu poštovného alebo nejak do 10 Euro stoja. Sú tiež pekné aj keď len zo základného kovu. Zatiaľ sa mi ich podarilo dosť nakúpiť. Inak majú rôzne ceny mincí. Ale aj dosť lacnejších takže sa dá.
To tam predávajú aj také lacné mince?
Minulý mesiac som skúsil objednať bankovku ale len za nejaké 4 eura. Objednal som to online a už mi aj prišla. Takže pohodička.
Kúpil som už pár mincí, objednanie bolo v pohode, nemal som problém a poslali mi to do niekoľkých dní. Všetko prišlo v poriadku takže za mňa dobré.
@Jekyi Len tie podmienky treba poriadne prečítať. Niekedy si človek nevšimne alebo to len tak narýchlo prebehne očami a zrazu zistí že zatikol niečo čo nechcel. No našťastie sa dá všetko bez problému zrušiť. Inak s Národnou pokladnicou všetko bez problému - platba aj doručenie.
Rýchle a jednoduché objednávanie, podmienky majú jasne vyvetlené.
@Theoo To je pravda výber je obrovský. Neviem ani ktoré skôr zbierať. Ale pár som ich už stihol objednať a som spokojný.
Ja som u nich nemal problém keď som nakupoval. Vyplňuje sa len formulár kde treba poškrtať čo chceš a hotovo. Nemám moc mincí ale raz za čas si jednu kúpim. Ale majú dobrú ponuku.