Online obchod Národná Pokladnica

Rychtos

Som zákazníkom už niekoľko rokov. Nakupujem hlavne mince ale už som kupoval aj nejaké darčekové predmety, ktoré majú tiež v ponuke. Nikdy som nemal problém pri objednávaní a ani doručení. Do dvoch týždňov mám väčšinou všetko doma.

Miles

@Marop Kupoval som Nad Tatrou sa blýska, už to mám doma a vyzerá super. Presne ako si písal, je aj album na uloženie takže paráda. Normálne mi je aj ľúto, že to idem darovať. Ale verím že poteší.

Marop

@Miles Aha tak to je jasné. A čo si za kolekciu objednával ak sa môžem opýtať? Já ich už mám pár a posielajú to v pekných albumoch, máš k tomu aj certifikát takže myslím že ako darček je to super.

Miles

@Marop Díky moc za info. Ja to chcem práveže niekomu darovať takže chcem všetky naraz. Ale už som vybavil, zavolal som tam minulý týždeň a už by mali byť na ceste.

Marop

Tak ja si väčšinou nechávam mince zasielať po jednej, raz za mesiac. Mám z toho väčšiu radosť: Ale dá sa aj komplet. Najlepšie je tam zavolať a dohodnúť sa, na linke sú ochotný a poradia.

Miles

Ja som sa na ich stránku minule pozeral a chcel by som vedieť ako funguje keď chcem objednať celú kolekciu mincí. Objednáva sa to len po jednom alebo vcelku?

Marop

Mne sa také nič nestalo a to kupujem už u nich dosť dlho, takže som spokojný. Pri vypisovaní formuláru musíš len správne všetko odškrtnúť. Je to tam všetko jasne napísané, takže pokiaľ čítaš poriadne tak nemôže byť žiadny problém.

Teomis

A neposielajú nejaké produkty aj keď neobjednávaš? Myslím nejaké reklamné ponuky alebo nevyžiadanú poštu. Niekde som o takých veciach čítal, že to nejaké firmy robia tak som len zvedavý.