Online obchod Národná Pokladnica

Marop

Mne sa také nič nestalo a to kupujem už u nich dosť dlho, takže som spokojný. Pri vypisovaní formuláru musíš len správne všetko odškrtnúť. Je to tam všetko jasne napísané, takže pokiaľ čítaš poriadne tak nemôže byť žiadny problém.

Teomis

A neposielajú nejaké produkty aj keď neobjednávaš? Myslím nejaké reklamné ponuky alebo nevyžiadanú poštu. Niekde som o takých veciach čítal, že to nejaké firmy robia tak som len zvedavý.

Lukin

Máš pravdu sú pekné a páči sa mi, že robia aj farebné prevedenie alebo rôzne tvary, čo mi prišlo moc zaujímavé.

Lukin

Tak díky. Veď ja to chcem len tak pre seba. Zaujali ma nejaké mince, takže som chcel vedieť ako to funguje. Dve som už objednal tak snáď ďaľší týždeň ich už budem mať. Potom podľa možností doobjednám tie ďaľšie.

Kokso

Zatiaľ som to mal do dvoch týždňov doma, nikdy sa nestalo že by doručili po termíne. Dokonca som ich mál aj pár krát doručené za pár dní takže sa neboj.

Lukin

Tak díky. A prosím ťa aký je zvyčajne čas doručenia? Videl som že píšu dva týždňe a ja len či to je pravda, či sa nestalo že napríklad neprišlo.

Kokso

Normálny obchod, vyplníš objednávku a zaplatíš buď online alebo na dobierku. Jedine si prečítaj poriadne podmienky, zaškrtáva sa či si želáš posielať aj iné mince napríklad z kolekcie takže aby si nebol prekvapený. Inak ja som s nimi spokojný, niekedy nejakú tú mincu objednám.