Online obchod Národná Pokladnica

Pejsy

Už ich mám, akurát v pondelok mi prišli. Vyzerajú dobre, myslím že kamarát bude mať radosť. Tú jednu zadarmo si nechávam pre šťastie:-)

Dzerry

Pejsy to ti pošlú aj ja som ju objednal a okolo týždňa trvalo kým prišla. Niekomu príde rýchlejšie a niekomu za tie dva týždne, no mne zatiaľ všetko dorazilo v termíne a v poriadku.

Pejsy

Vďaka, už som objednávala. Zobrala som obidve ako si poradil. Ale som tam volala, aby som ten formulár nejak zle nevypísala. Pani mi všetko ochotne vysvetlila a dala som si to na dobierku, takže zaplatím až keď to príde. Tak snáď to budem mať už ten ďaľší týždeň.

Dzerry

Pejsy máš to do dvoch týždňov doma, niekedy mi to príde aj skôr takže do marca to stíhaš v pohode, keď to objednáš tento týždeň. Ale kľudne objednaj a tú čo som ti spomínal, naraz keď už budeš objednávať. Vôbec za ňu neplatíš a je pekná, mne už prišla. Môžeš mu to dať ako bonus alebo si ju nechaj ty.

Pejsy

No tá je pekná, kukala som na ňu. Ale pre neho by som asi ten štvorlístok ten vypadá pekne a nie je ani drahý. Ako rýchlo by mi to prišlo? Potrebujem to do marca.

Dzerry

Pejsy, myslím, že nejaké pekné mince by si našla. Je tam fajn výber rôznych motívov. Záleží čo konkrétne by si chcela. Napríklad teraz je v ponuke pekná medila pre šťastie, je zadarmo, tiež som objednával.

Pejsy

Aha, tak to je dobré, ja nemám nejak prehľad, myslela som že je to proste drahá záľuba. Hlavne sa pýtam, pretože som rozmýšľala nad takým darčekom pre známeho. Viem, že ho niečo také zaújíma tak som ho chcela prekvapiť. Skúsim popozerať niečo dostupnejšie.

Dzerry

Pejsy no myslím že sú aj dražšie koníčky. Pozri, záleží či je tá minca zlatá alebo len pozlátená. Samozrejme za zlatú zaplatíš dosť. Tie pozlátené sú už lacnejšie alebo sú mince z bežného kovu. Při každom to vlastne je popísané takže vidíš za čo platíš. Ja mám práveže veľa tých čo sú len zušlachtené zlatom a aj z obyčajného kovu. Ja to kupujem len pre radosť nemám s nimi iné plány. Mne ide skôr o tie ražby, každá z nich niečo ukazuje a to ma baví. Inak poštovné je päť euro ale veľakrát je akcia na mince že bez poštovného alebo dokonca platíš len poštovné:-)